HOQUEI

El Llista es classifica amb brillantor per als quarts de final de la Copa CERS

Derrota per 4-1 al Igualada en una gran segona part i el seu pròxim rival serà el SC Tomar portuguès

El Llista es classifica amb brillantor per als quarts de final de la Copa CERSAMADO FORROLLA

L’ICG Softaware s’ha classificat de forma brillant per als quarts de final de la Copa CERS, després de derrotar per 4-1 al Igualada, amb el que ha remuntat el 4-3 advers de l’anada i passa ronda per un global de 7-5 al seu favor. El seu pròxim rival serà el SC Tomar de Portugal, que ha eliminat per penals a l’Hoquei Valdagno italià. El partit d’anada serà a l’Onze de Setembre el 17 de febrer i la tornada el 10 de març.

El Llista ha jugat un gran partit, molt concentrat en tot moment i ha merescut fins i tot una diferència de gols més gran davant d’un Igualada que ha acusat la baixa, per sanció, d’una de les seues peces claus, Sergi Pla. La jugada clau ha estat en el minut 35 quan, amb 3-1 al marcador, Lluís Tomàs ha parat un llançament directe a César Vives. Dos minuts després, Bruno Di Benedetto ha marcat el 4-1 i ha tancat el partit i l’eliminatòria.

Darío Giménez ha obert el marcador en el minut 15 marcant l’1-0 amb un llançament de penal i, el 19, Bruno Di Benedetto ha anotat el 2-0, resultat amb què s’ha arribat al descans. En la segona part, Joan Cañellas ha marcat el 3-0 en el minut 30 i César Vives, també de penalti, ha marcat el 3-1 en el minut 34, un abans de fallar el seu llançament directe. Amb 4-1, el Llista ha tingut nombroses ocasions de gol, però el marcador ja no s’ha mogut.