FUTBOL

El Lleida remunta i guanya 1-2 al Deportivo Aragón

Manu Molina i Bojan li han donat la volta al marcador en l’últim quart d’hora de partit

El Lleida remunta i guanya 1-2 al Deportivo AragónCARLES MIRANDA

El Lleida ha guanyat aquest migdia per 1-2 al camp del Deportivo Aragón, per la qual cosa encadena en aquest 2018 la seua segona victòria a la Lliga, en altres tants partits disputats i continua atansant-se a les posicions de play off. L’equip de Gerard Albadalejo, en el qual ha debutat com titular Álex Albístegui, ha remuntat en l’últim quart d’hora de partit el gol inicial dels aragonesos per sumar tres valuosíssims punts i assolir els 30 punts en la classificació.

El partit davant del cuer no ha estat fàcil per als lleidatans, que han encaixat l’1-0, marcat per Pep Biel, als 17 minuts de partit. Amb aquest avantatge mínim per a l’equip saragossà s’ha arribat al descans.

El Lleida ha saltat al terreny de joc en la segona part disposat a donar la volta al marcador, però tot i disposar de diverses oasiones, el gol se li resistia al Lleida, que ha jugat amb la samarreta de la senyera. Manu Molina ha marcat el gol de l’empat en el minut 77 i el premi a l’esforç de l’equip ha arribat tan sols quatre minuts més tard. Bojan Radulovic ha marcat l’1-2 en el minut 81 per segellar els tres punts.

El Lleida rebrà en el Camp d’Esports al Peralada el pròxim cap de setmana, en la que serà una nova ocasió de fer oposicions a entrar en la lligueta d’ascens a Segunda A.