Kevin Gameiro dóna un triomf molt disputat a l’Atlètic de Madrid a Ipurua

Griezmann prova de superar Iván Ramis en el partit d’ahir.

Griezmann prova de superar Iván Ramis en el partit d’ahir.EFE

Un gol al minut 27 de Kevin Gameiro, a passada d’Antoine Griezmann, va segellar ahir la disputada victòria 0-1 de l’Atlètic de Madrid davant de l’Eibar a Ipurua, amb alts i baixos del conjunt blanc-i-roig, millor en el primer temps que al segon, però guanyador i a sis punts del liderat. Des del novembre no perdia l’equip de Mendilibar, i la bona ratxa de set partits sense perdre va tocar la fi davant de l’Atlètic, que va saber aguantar les envestides del conjunt armer gràcies a Jan Oblak. El porter eslovè va salvar els tres punts d’un quadre blanc-i-roig al qual li va faltar producció ofensiva, enyorant el sancionat Diego Costa.

Encara que va patir molt al tram final amb alguna ocasió local, com un xut d’Inui, un cop de cap de Kike García i una rematada de Sergi Enrich, l’equip madrileny en va tenir prou amb el gol de Gameiro per sumar el sisè triomf en les últimes set jornades, consolidar el segon lloc i frenar la bona ratxa dels guipuscoans.