L’Alpicat cau per la mínima a casa

És la segona derrota consecutiva

Un jugador de l’Alpicat intenta marcar un gol davant l’oposició del porter rival.ÓSCAR MIRÓN

L’Alpicat va caure derrotat ahir a la seua pista contra el Sant Feliu, un rival de la part baixa de la taula que arribava al partit amb necessitat de sumar. Amb aquesta derrota, els lleidatans ja encadenen dos partits perdent. El duel va ser molt igualat de principi a fi, però l’Alpicat es va mostrar molt precipitat, la qual cosa el va acabar condemnant. Els de Xavi Roy van començar el partit molt intensos i al minut 7 van aconseguir avançar-se per mitjà de Serret. Tanmateix, només un minut més tard Ortells va aconseguir tornar a igualar el marcador per part del Sant Feliu. A partir d’aquest moment, els nervis van començar a afectar els lleidatans, de manera que van arribar al descans per sota (3-4). Després de la pausa, els barcelonins es van centrar a mantenir el resultat i es van tancar al seu camp, renunciant també a jugar. Així, malgrat els esforços de l’Alpicat, l’electrònic ja no es va tornar a moure fins al minut 45, quan Serret va aconseguir empatar el duel amb el seu tercer gol. Malgrat tot, a la següent jugada, el Sant Feliu va aconseguir tornar a posar-se al davant, va deixar l’Alpicat sense resposta i va acabar emportant-se el triomf.