SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Sense confiances davant el cuer

El Lleida visita l’Aragó disposat a encadenar la segona victòria i escalar posicions fins al ‘play-off’ || Gerard Albadalejo s’emporta vint-i-dos jugadors a Saragossa i Albístegui ja pot debutar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu visita avui el Deportivo Aragón (Ciudad Deportiva, 12.00 hores) amb la màxima ambició, però sense cap mena de confiances pel fet de ser el cuer del grup. L’equip blau, que ve de caure a vuitens de la Copa davant de l’Atlètic i de derrotar a la Lliga el Badalona i posar fi a una dinàmica negativa de nou jornades sense guanyar, busca encadenar el segon triomf i escalar posicions cap als llocs de play-off, que ara mateix marca l’Elx a quatre punts de distància.

L’encontre d’avui és d’aquells que en l’argot futbolístic anomenen partits trampa.

Vèncer el cuer, que tan sols ha guanyat un matx en tota la temporada, és gairebé obligat, però no valen les relaxacions ni l’excés de confiança. A més a més, els aragonesos vénen de sumar cinc punts dels últims nou disputats i d’aconseguir la primera victòria, davant el Formentera, i sengles empats de mèrit davant del Mallorca i València Mestalla.

El Lleida, que a la primera volta va veure com el rival d’avui li arrancava un empat al Camp d’Esports, sembla que té la lliçó apresa, i ja sense la Copa, està centrat totalment en la Lliga. El tècnic blau Gerard Albadalejo s’ha emportat vint-i-dos jugadors a Saragossa, inclosos Aitor Núñez, que es va lesionar davant de l’Atlètic, i Albístegui, la llicència federativa del qual ja està en mans del Lleida des d’ahir a última hora i, per tant, pot debutar avui contra l’equip aragonès. Valiente podria ser el substitut improvisat de Núñez al lateral.

Les incorporacions de Juanto Ortuño i Álex Albístegui, més una tercera que podria incorporar-se en breu, demostren que el club està bolcat a fer el possible per assolir de nou les posicions de play-off. L’inici de temporada va ser molt bo, però després l’equip va decaure fins a encadenar nou jornades sense conèixer la victòria.

Una dada que s’ha de tenir en compte és que el Deportivo Aragón, malgrat que és el cuer, compta amb uns bons registres ofensius amb vint gols anotats en vint jornades. Al contrari, n’ha encaixat trenta-set, i és amb molta diferència el més golejat del grup.

Dos victòries i un empat en les últimes tres visitesEn les últimes tres visites al Deportivo Aragón, el Lleida s’ha emportat dos victòries i un empat. Els triomfs van ser sles temporades 2011-12, amb gols de Genís, Asier i Pere Milla (2-3), i la 12-13, amb gols de Mata, Xisco i Miramón (1-3). L’empat (1-1) es va donar la 14-15, en l’últim precedent entre els dos, en què va marcar Miramón. En total, són vuit les vegades que s’han enfrontat en Lliga en terreny saragossà i, d’aquestes, tres es compten per victòries lleidatanes, tres han estat empats i només hi ha hagut dos derrotes.

tracking