HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Tercera derrota consecutiva

Una jugadora del Vila-sana intenta rebre una pilota davant l’oposició d’una rival.SEGRE

El Vila-Sana va confirmar ahir el seu mal moment de forma sumant la tercera derrota consecutiva. Les de Jordi Capdevila van caure davant de Las Rozas (4-1), un rival directe a la zona mitjana de la taula que, amb el resultat d’ahir, les supera a la classificació i les deixa provisionalment a la sisena posició. Les del Pla d’Urgell van començar el duel dominant el rival, però amb el pas dels minuts es van anar diluint i es van veure superades per la intensitat de l’equip madrileny.

El partit va començar amb poc ritme per part de tots dos equips, però el Vila-Sana es va despertar abans i va aconseguir ser el primer a avançar-se. Al minut 8, Marta Vieira va aconseguir superar la defensa madrilenya per anotar el primer gol del partit. Tot i així, tan sols un minut més tard, Las Rozas va respondre i va aconseguir igualar l’electrònic en una jugada de contraatac culminada per Giulia Galeassi, que va ser la millor del xoc a l’aconseguir completar un hat-trick.

Amb el lluminós d’1-1 es va arribar al descans, amb el Vila-sana havent evidenciat millors sensacions. Amb tot, després de la pausa la situació va canviar i Las Rozas va passar per sobre de les del Pla d’Urgell. Al minut 33, Galeassi va acabar de capgirar el marcador amb el segon gol local i, més tard, encara va anotar un altre gol més que deixava al Vila-Sana molt lluny en el marcador. A falta de cinc minuts, Asensi va tancar el lluminós amb el quart gol de Las Rozas que sentenciava el triomf local.