SEGRE

DEPORTES

Un Llista magnífic

L’ICG Software es classifica a quarts de final de la Copa de la CERS al vèncer amb brillantor l’Igualada, en un Onze de Setembre atapeït || Giménez, Cañellas i Bruno Di Benedetto (2) van remuntar el 4-3 de l’anada i el pròxim rival serà el Tomar portuguès

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

També va agrair el suport de l’afició: “L’hi agraeixo a les dos aficions, han estat molt esportives animant cadascuna el seu equip. El públic s’ho ha passat molt bé, ha estat un gran espectacle i crec que ningú se’n va avui indiferent del pavelló.”

Va afegir que “mai hem perdut les maneres i hem treballat molt bé, molt motivats tots. Chapeau per a tota la plantilla, perquè tots han aportat. Hem sabut estar molt freds i molt conscients del que representava el partit”.

L’ICG Lleida jugarà l’anada a casa el 17 de febrer i la tornada a la pista portuguesa el 10 de març

L’equip d’Albert Folguera va jugar un gran partit i a la segona part va ser superior al rival

?

lleida

L’ICG Software es va classificar ahir amb brillantor per als quarts de final de la Copa de la CERS, després de derrotar per 4-1 l’Igualada en un gran partit. El pavelló Onze de Setembre es va omplir amb una afició entregada, que va gaudir d’un gran espectacle. L’equip va ser animat durant tot el partit per una àmplia representació de la Penya Rudes. El Llista, molt sòlid durant tot el duel, va remuntar en una gran actuació coral el 4-3 advers de l’anada per aconseguir la classificació per un global de 7-5 al seu favor. El rival a quarts de final serà el SC Tomar de Portugal, que va eliminar per penals l’Hoquei Valdagno italià. El partit d’anada es jugarà a l’Onze de Setembre el 17 de febrer, mentre que la tornada, a la pista portuguesa, serà el 10 de març. El Llista va afrontar el partit amb la consigna de no deixar-se portar per les emocions, no tenir pressa per marcar i mantenir-se en tot moment concentrat. Ho va aconseguir i va acabar sent molt superior a un Igualada que va acusar la baixa per sanció del seu jugador de referència, Sergi Pla. L’equip d’Albert Folguera, que va firmar una gran segona part, va merèixer fins i tot més diferència. Amb el matx trencat, va desaprofitar diverses ocasions clares de gol.

L’ICG Software va tornar a tenir en Lluís Tomàs un porter inexpugnable. Va firmar una gran actuació i es va mostrar decisiu en el moment més delicat per a l’equip lleidatà. Amb 3-1 al marcador i just un minut després del gol de l’Igualada, li va parar un llançament directe a César Vives. Poc després va arribar el 4-1 i, a partir d’aleshores, el Llista va ser un equip imparable que ja no va veure perillar la victòria i va aconseguir amb tot mereixement el pas als quarts de final, la qual cosa el deixa a un pas de la Final Four d’aquest torneig. Però ahir, tota la plantilla del Llista va ser fantàstica. Tots els jugadors van sumar per firmar un triomf incontestable. L’equip va saltar a pista buscant la victòria des del primer minut, però es va trobar amb un Igualada molt seriós enrere que, quan recuperava la bola, s’atansava amb perill a la meta de Lluís Tomàs, que va respondre sempre amb solvència als llançaments del rival, que va tenir les primeres ocasions clares.

En aquests primers compassos Darío Giménez es va mostrar com el jugador més incisiu dels lleidatans. Seues van ser les dos primeres ocasions locals i al quart d’hora va rebre un penal que el mateix jugador argentí va transformar en l’1-0. Era el minut 15 i el Llista ja havia equilibrat l’eliminatòria. A la CERS no importa el nombre de gols marcats fora de casa, només la diferència, per la qual cosa l’ICG havia de guanyar per dos gols per passar ronda. I el 2-0 va arribar abans del descans. Bruno Di Benedetto va marcar al minut 19 un dels dos gols que va anotar ahir. Una gran jugada que classificava momentàniament els lleidatans, malgrat que quedava encara un món per davant i un rival que no s’anava a rendir. Amb el 2-0 es va arribar al descans. A la segona part l’Igualada va posar una marxa més però el Llista va respondre a aquesta intensitat més gran, per la qual cosa el ritme del partit era vibrant i el públic s’ho passava pipa en un exemple d’esportivitat entre les dos aficions, que compartien grada i que es van dedicar al que han de fer, animar el seu equip oblidant-se de l’altre. Va ser el Llista el que va tornar a marcar. Va ser en una altra excel·lent jugada en què Joan Cañellas va superar Elagi Deig per col·locar, al minut 32, el 3-0 al marcador. El duel va arribar al moment àlgid de tensió i César Candanedo i Gerard Miquel es van embolicar en una disputa que els va valer una targeta blava a cada un. Al minut 34 els àrbitres van castigar amb penal el Llista i César Vives va marcar el 3-1 i, un minut més tard, el Llista cometia la desena falta acumulativa. Pero Lluís Tomàs li va aturar el llançament a Vives, evitant que l’Igualada empatés l’eliminatòria. Dos minuts després tornava la tranquil·litat amb el 4-1, obra de nou de Bruno Di Benedetto i, a partir d’allà, l’Igualada va acusar l’esforç i el partit ja va ser totalment per al Llista, que va tenir diverses ocasions, amb pal i llançament directe errat, per incrementar l’avantatge. Era igual. El Llista va poder celebrar amb l’afició una victòria brillant que el posa a quarts de final de la CERS.

Albert Folguera: “Ha estat un gran espectacle i l’equip, ‘chapeau”El tècnic de l’ICG Software, Albert Folguera, es va mostrar molt satisfet. “Estem molt contents, passem una ronda més i ha estat un bon partit en el qual crec que hem merescut algun gol més.”

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.AMADO FORROLLA

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.AMADO FORROLLA

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.

Els jugadors del Llista van celebrar amb l’afició el pas a quarts de final.AMADO FORROLLA

tracking