SEGRE

DEPORTES

Yerri Mina ja trepitja el Camp Nou

Va saltar a la gespa descalç davant de 8.552 aficionats, molts dels quals colombians, i fins i tot va fer un dels seus balls || “Quan Messi va venir a saludar-me se’m va eriçar la pell”, va dir

Josep Maria Bartomeu i Yerri Mina ahir durant la firma del contracte.

Josep Maria Bartomeu i Yerri Mina ahir durant la firma del contracte.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de firmar el nou contracte amb el Barcelona, el colombià Yerri Mina es va enfundar per primera vegada la samarreta blaugrana davant de 8.552 aficionats culers, molts dels quals del seu país natal, que van omplir de ritme la tribuna del Camp Nou.

El seu primer contacte amb la gespa del Camp Nou va ser poc ortodox. Fidel a un dels seus rituals, va trepitjar el terreny de joc descalç, senyant-se i assenyalant el cel. Ja amb les botes posades, va fer uns tocs amb la pilota i va compartir un rondo amb uns nens de les categories inferiors.

“Té desimboltura, s’atreveix en el joc ofensiu i té un joc aeri espectacular”

Yerri va saltar al camp amb una samarreta blaugrana amb el seu nom, però sense dorsal, que podria ser el 14 si Mascherano abandona el club en aquest mercat d’hivern. Després de la presentació, els voltants del Camp Nou van ser una festa. Música, balls i molt de ritme entre els aficionats per celebrar l’arribada del primer colombià que jugarà al Barcelona. Les primeres paraules van ser en català, afirmant que es trobava molt content per recalar al club blaugrana. “Estic molt content per ser aquí al Barcelona. Gràcies a tots els que han fet realitat que hagi pogut venir al millor club del món. Vull aprendre molt dels companys i aportar el meu gra de sorra. Estaré amb els peus a terra i els ulls al cel.” Sobre Messi va dir: “Per a mi és especial. La primera impressió és la humilitat. Estava assegut a la banqueta i va ser molt especial per a mi quan es va atansar, se’m va eriçar la pell. Sempre he estat seguidor del Barcelona.” I dels seus balls: “Estaré tranquil, intentaré controlar l’adrenalina i sobre els balls m’adaptaré al que digui el grup.”

tracking