EL MILLOREL PITJOR

Els errors de sempre

El Lleida B perd a casa contra l’Igualada en un partit que va dominar però en què els errors defensius habituals el van condemnar || Encadena dos derrotes seguides i tres duels sense guanyar

Joel Huertas porta la pilota perseguit per un jugador de l’Igualada, durant el partit d’ahir a Gardeny.MAGDALENA ALTISENT

Al Lleida B li va passar igual que la setmana passada a Andorra, i els errors defensius van tornar a condemnar-lo a perdre els tres punts contra l’Igualada (1-2), en un partit que, tanmateix, va dominar. Joel Huertas va poder establir l’empat a la recta final, diana que neutralitzava el gol igualadí inicial, i els de Mariani es van abocar a buscar la victòria, però a l’últim minut, l’Igualada es va emportar el duel amb un gol de Just. A la primera part, tots dos conjunts van tenir molta presència al centre del camp, i encara que el Lleida va tenir controlat el partit i va portar la iniciativa, una pèrdua de pilota va propiciar un contraatac que va acabar amb una centrada a l’àrea. Doblas, que esperava la rematada dins de l’àrea, va empènyer la pilota a la xarxa quan es depassava la mitja hora de joc (0-1), resultat amb què s’arribaria a la conclusió d’aquest primer acte. Malgrat això, el filial blau hauria pogut marcar, ja que va gaudir de tres oportunitats clares. Primer, en un xut de Peco des de la frontal de l’àrea que va marxar fora per poc; després, en un u contra u de Soldevila que se’n va anar del porter visitant però que es va quedar sense prou angle per culminar la jugada en gol; i finalment, en una rematada de cap de Borda a la sortida d’un córner.

Després del descans, va seguir la mateixa dinàmica, encara que l’Igualada va anar a buscar el gol de la tranquil·litat, i va estar a punt de trobar-lo en una jugada en què només el pal va evitar que entrés. A prop de la mitja hora de joc d’aquest període, va arribar la diana de l’empat lleidatà. L’Igualada va perdre una pilota en camp propi i Peco va aconseguir l’esfèric. Després d’un rebot, el cuir va arribar a Joel Huertas que, des de la frontal, va aconseguir el gol (1-1). Els de Marian van anar a buscar la victòria, encara que això va fer que la parcel·la defensiva quedés descoberta. Al minut 89, en un contraatac igualadí, hi va haver una passada a l’esquena de la defensa blava, que va rebre Martí Just, encarregat de segellar la victòria visitant, en la que tot just va ser la seua tercera ocasió en el partit, a més de la del primer gol i la pilota al pal passat el descans.

Amb aquest resultat, el Lleida B encaixa la segona derrota seguida i suma tres partits sense conèixer la victòria.

Mariani: “Ens falta créixer i tenir experiència”

L’entrenador del Lleida B, Ismael Mariani, es va mostrar decebut per la derrota contra l’Igualada, de la qual va dir que “ens ha passat el mateix de sempre. Hem creat ocasions i l’equip no ha merescut aquest càstig, però som massa innocents al darrere”. La falta de contundència és una cosa habitual en les últimes dates, per la qual cosa el tècnic va dir que “no es pot seguir amb aquesta innocència, ens falta créixer i tenir experiència, és una pena perdre per això perquè és una cosa que no es pot entrenar”. Finalment, i tot i assenyalar que van tenir més ocasions que el rival, va ser contundent a l’afirmar que “si no escarmentem, no podem aspirar a estar a dalt”.