EL MILLOREL PITJOR

Repartiment de punts al derbi

Guissona i Cervera van empatar en un partit molt intens i igualat, amb errors arbitrals cap als dos equips || Prieto va avançar els visitants i Florica va posar les taules en el marcador

Un jugador del Cervera i un del Guissona pugnen per aconseguir el control de la pilota en una de les jugades que va tenir lloc durant el derbi de la Segarra.SEGRE TÀRREGA

El derbi de la Segarra es va saldar amb un empat entre el Guissona i el Cervera, en un partit marcat per la igualtat entre els dos equips i per diverses decisions arbitrals polèmiques que van perjudicar tant els locals com els visitants (1-1).

Tant Guissona com Cervera van saltar al terreny de joc molt concentrats i l’encontre va gaudir d’una alta intensitat des del primer moment. Els minuts van transcórrer amb fases de domini altern i amb molta igualtat tant en la possessió de la pilota com en ocasions de gol.

Quan ja s’havia jugat la primera meitat del primer temps, va arribar la primera jugada polèmica del duel. El Guissona va anotar un gol a la sortida d’un córner, que el col·legiat va anul·lar per una dubtosa falta prèvia. El cop encaixat encara va ser més fort per als locals quan, tan sols uns minuts més tard, veien com Prieto avançava a l’electrònic el Cervera, després d’una jugada per la banda que va acabar en una centrada que el jugador visitant va materialitzar des de fora de l’àrea per batre el porter local Ramell (36’, 0-1).

Els locals, malgrat el gol encaixat i el gol anul·lat, no van abaixar en cap moment els braços i van buscar el gol de l’empat, que no tardaria a arribar. Sobre el minut 40, en una jugada molt similar a la que va suposar el 0-1, el Guissona va avançar metres per la banda i va acabar l’acció amb una centrada a l’interior de l’àrea del Cervera, que Florica es va encarregar de transformar en l’anhelat gol de la igualada (1-1). Amb el resultat d’empat, Guissona i Cervera van prendre el camí dels vestidors.

Després del descans, els dos conjunts de la Segarra van tornar al terreny de joc disposats a decantar la balança al seu favor, si bé va ser el Cervera el que va portar el pes del partit durant la major part del segon temps. Malgrat la intensitat de la qual tots dos equips van fer gal·la, els segons quaranta-cinc minuts de l’enfrontament van ser un pèl insulsos i les ocasions de gol van escassejar fins que, a l’últim minut del partit, va arribar la segona jugada polèmica del derbi.

De la mateixa manera que li havia passat al Guissona a la primera part, el Cervera va veure com el col·legiat els va anul·lar el que podria haver estat el gol de la victòria per una dubtosa falta prèvia a la sortida d’un córner.

La pròxima jornada, el Guissona visitarà el camp del Juneda, i per la seua part el Cervera rebrà a casa l’Organyà.