SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé torna a lesionar-se

Va patir una ruptura fibril·lar davant de la Reial Societat i serà baixa entre tres i quatre setmanes || Iniesta és dubte per al derbi de Copa de demà davant l’Espanyol per una sobrecàrrega muscular

El colombià Yerry Mina, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

El colombià Yerry Mina, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ousmane Dembélé estarà una altra vegada sense activitat entre tres o quatre setmanes a causa d’una ruptura fibril·lar a la cuixa esquerra que es va fer diumenge al triomf sobre la Reial Societat (2-4), i al seu torn Andrés Iniesta és dubte per als pròxims partits per una sobrecàrrega muscular. “A l’acabar el partit davant la Reial Societat, Dembélé va referir unes molèsties a la cama i les proves realitzades han confirmat que el jugador francès té una ruptura fibril·lar del semitendinós de la cuixa esquerra, sense afectació de la cirurgia del bíceps femoral, amb un període de baixa estimat d’entre tres i quatre setmanes”, va assenyalar ahir el FC Barcelona en aquest sentit.

Dembélé, que ja havia tingut una ruptura del tendó del bíceps femoral de la cama esquerra al setembre que el va obligar a passar pel quiròfan i estar-se uns tres mesos i mig de baixa, va rebre l’alta mèdica el dia 2 i des d’aleshores ha jugat 18 i 31 minuts en els partits davant del Celta a la Copa, 67 minuts davant del Llevant a la Lliga i els 25 minuts finals de diumenge a Anoeta. La nova baixa, en una altra lesió que no ha afectat l’anterior ni tampoc la cirurgia, farà que Dembélé vegi tallada la seua pretemporada just quan semblava que tornava a cobrar protagonisme i a guanyar confiança en el seu joc. A més, la baixa de l’acabat de fitxar Philippe Coutinho, que en té per a prop de dos setmanes, torna a minvar l’equip en atac.

Des que va rebre l’alta el dia 2, el davanter francès ha jugat uns minuts entre Copa i Lliga

“Vaig plorar perquè m’estaven acceptant i jo passant per tots els moments que vaig passar”

D’altra banda, Andrés Iniesta, que no va jugar diumenge davant la Reial Societat, pateix una sobrecàrrega al soli de la cama dreta i la seua evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits dels blaugranes. El primer serà demà (21.00, beIN Sports) al camp de l’Espanyol, en un encontre corresponent a l’anada de quarts de final de la Copa.

tracking