SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Una cursa lleidatana, la millor d'Espanya

Entre les proves amb la distància de 5 km || La Milla Urbana de Balaguer, la segona millor estatal i la Mitja, la millor de Catalunya

La Cursa de la Dona celebrada el 12 de març passat.

La Cursa de la Dona celebrada el 12 de març passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres proves atlètiques que s’organitzen en territori lleidatà estan entre les millors carreres d’Espanya i de Catalunya que es van celebrar l’any passat, segons el rànquing que elabora el portal especialitzat Runedia, que compta amb 95.674 usuaris registrats. Aquest rànquing s’ha elaborat amb l’ajuda, els vots i els comentaris de més de 53.532 usuaris que han participat en les diferents proves i han compartit les opinions amb la comunitat de Runedia

La més valorada de les proves atlètiques lleidatanes és la Cursa de la Dona de Lleida, que és elegida com la millor carrera d’Espanya en la distància de 5 quilòmetres. Organizada el 12 de març passat pel club GoGoGoRunners, que lideren Estefi Climent i Ester Tort, se’n destaca que “és una cursa de 5,6 quilòmetres, oberta a tothom, caminant o corrent, dones i homes, i famílies senceres. És alhora una carrera i una festa solidària per a la lluita contra el càncer de mama”. La Cursa de la Dona de Lleida, que obté una puntuació de 4,38 sobre 5, supera en el podi la carrera popular Legua Agromadrid, que se celebra a la localitat madrilenya de Villarejo de Salvanés, i la cursa nocturna solidària de Linares (Jaén).

La Cursa de la Dona l’organitza GoGoGoRunners i les altres dos, Runners Balaguer i Iter5

L’altra cursa lleidatana més valorada pel rànquing és la Milla Urbana Ciutat de Balaguer, del 30 de setembre passat, que és elegida com la segona millor d’Espanya (distància de 1.609 metres). Rep una puntuació de 4,26 sobre 5 i queda al darrere de la Milla de Sarrià i al davant de la Milla de la Sagrada Família, les dos a Barcelona.

A més, la Mitja Marató de Balaguer ha estat elegida com la millor de Catalunya en la seua especialitat. Totes dos proves estan organitzades pel club Runners Balaguer i gestionades per l’empresa Iter5.

tracking