SEGRE

La Cursa de l'Oli de les Borges, amb 25 atletes de Touluges

La prova s’emmarca en els actes de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que se celebra aquest cap de setmana

L'acte de presentació de la Cursa de l'Oli.

La Cursa de l'Oli de les Borges, amb 25 atletes de ToulugesAjuntament de Les Borges Blanques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 15a Cursa de l’Oli que es disputarà el pròxim diumenge comptarà amb la participació de 25 atletes del Club Running Touluges, segons ha confirmat aquest dimecres el director de la cursa, Xavier Sahuquillo, a la presentació de la competició que s’ha dut a terme a la Diputació de Lleida.

Sauquillo ha estat acompanyat de l’alcalde de les Borges i diputat, Enric Mir, i els representants dels patrocinadors, Josep Salvador d’Aritmos; Joan Navarro, director de BBVA CX Lleida-Penedès; i Mario Bordell, president de la Cooperativa de Sant Isidre.

Aquesta cursa s’emmarca dins la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que se celebrarà els pròxims 19, 20 i 21 de gener a les Borges Blanques.

Els organitzadors de la cursa, del Club Atlètic Borges, han exposat que enguany segueixen mantenint el circuït habitual de 10.360 metres, amb una part per terreny urbà i l’altra pels camins del terme, i preveuen arribar als 600 participants.

Les inscripcions es tanquen el 18 de gener.

La participació de la cursa és oberta a totes les persones majors de 14 anys i el tret de sortida serà a les 10 del matí, i la cursa finalitzarà a les 11.30 hores al mateix lloc d’inici. A partir de les 8.30 hores del matí es començarà l’entrega de dorsals i obsequis a les carpes ubicades al mateix lloc de la sortida, al Passeig del Terrall de les Borges.

tracking