SEGRE

BÀSQUET COPA CATALUNYA

Tres lleidatans disputaran l'All Star de la Copa Catalunya

Maria Cerqueda i Roser Tous, del CB Lleida, i Víctor Vinós, del CB Alpicat

Roser Tous i Maria Cerqueda, les dos representants de l’Aquagan Lleida a l’All Star de Sabadell.

Roser Tous i Maria Cerqueda, les dos representants de l’Aquagan Lleida a l’All Star de Sabadell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres jugadors lleidatans participaran en l’All Star de la Copa Catalunya de bàsquet, que es disputarà a Sabadell els dies 27 i 28, un esdeveniment que reunirà els més destacats dels equips participants en la màxima categoria que organitza l’FCBQ. L’Aquagan CB Lleida hi serà representat per l’aler Maria Cerqueda i la pivot Roser Tous, que participaran en el partit d’exhibició entre els dos combinats, blanc i blau, amb jugadores dels divuit equips de la categoria. Entre les seleccionades pels tècnics hi ha jugadores de molta qualitat i fins i tot nord-americanes, com Brianna Bishop, del JET, i April Watson, del TGN Bàsquet. Al seu torn, el CB Alpicat aportarà a l’All Star masculí Víctor Vinós. L’aler, vinculat per l’Actel Lleida de LEB Or, també disputarà el partit d’exhibició amb jugadors dels vint-i-vuit equips que formen els dos grups de Copa Catalunya. A més, Vinós també participarà en el concurs d’esmaixades, en el qual tindrà com a rivals tres jugadors més: Everret Pleasant, del Reus Ploms; Courtney Barksdale, del Salou; i Robert Cosialls, del Sant Cugat.

Aquesta és la segona edició de l’All Star de la Copa Catalunya, que es va estrenar la passada temporada a Cornellà, i l’organitza l’FCBQ amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local, que transmetrà l’esdeveniment a través de televisió i en streaming.

El dissabte 27 es disputarà l’All Star masculí, amb el concurs d’esmaixades, i el diumenge 28 serà el torn de l’All Star femení, que també comptarà amb un concurs de triples per a les jugadores.

Dos equips que aspiren a tot aquesta temporada

CB Lleida i CB Alpicat són els únics representants del bàsquet lleidatà a la Copa Catalunya, on esperen firmar una temporada històrica. L’Aquagan Lleida, que diumenge va superar el TGN Bàsquet (51-49), és quart en el seu grup de la fase prèvia al sumar set victòries en les primeres dotze jornades. Per la seua part, el CB Alpicat, vinculat a l’Actel Lleida, es va imposar diumenge al Santfeliuenc (64-83) i ocupa la quarta posició del grup, que dóna accés a la promoció d’ascens a la Lliga EBA.

tracking