SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Un hotel al Camp d'Esports?

Una cadena elabora un esborrany del projecte i s’ubicaria annex al Gol Sud del Camp d’Esports || Amb restaurant que aportaria ingressos extres al club

Façana de la grada de Gol Sud a l’espai interior del qual es construiria adossat un hotel.

Façana de la grada de Gol Sud a l’espai interior del qual es construiria adossat un hotel.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una cadena hotelera d’àmbit nacional i internacional elabora l’esborrany d’un projecte de construcció d’un hotel annex al Gol Sud del Camp d’Esports al costat del carrer Doctor Fleming, que comptaria també amb un bar restaurant i que serviria al Lleida per aconseguir ingressos extres. Aquesta cadena va proposar fa un temps al club construir un petit establiment dels anomenats hotel boutique, en la línia d’altres estadis europeus, una idea que va seduir els dirigents del Lleida que des que van arribar a l’entitat tenien al cap una iniciativa d’aquest tipus que pogués reportar uns ingressos extres i que, a més, augmentés el patrimoni de la instal·lació. Aquesta, val a recordar, és de propietat municipal i, per tant, una vegada que l’esborrany arribi a mans del Lleida Esportiu, probablement abans que finalitzi aquesta temporada, haurà de ser després revisat a fons i sotmès a examen de la Paeria, que és qui té l’última paraula, ja que el Camp d’Esports és zona d’equipaments.

Però no es tracta d’una idea insòlita. L’estadi Chapín de Jerez té l’H2 Jerez de quatre estrelles. I a l’estadi Nuevo Arcángel de Còrdova, l’ajuntament va licitar l’any passat les obres per construir-ne un al qual optaven dos empreses, encara que està aturat ara mateix per problemes en la infraestructura de l’estadi.

La Paeria haurà de decidir, quan estigui a punt l’esbós, si és factible, ja que seria en zona d’equipaments

El solar annex al Gol Sud, que té forma de triangle, tindria uns vuit-cents metres quadrats de superfície base que, elevant tres plantes com preveu el projecte (perquè no superi l’altura de les grades de Lateral i Tribuna de l’estadi), suposaria 2.400 metres quadrats de superfície habitable. Si finalment la idea arriba a bon port, seria un hotel petit, d’una trentena d’habitacions, amb bar restaurant, del qual podrien beneficiar-se en l’explotació tant el club com el mateix ajuntament.

El Lleida també ha pensat afegir-hi unes llotges privades amb servei de restauració com hi ha en altres estadis, però en qualsevol cas s’haurà de veure si el projecte podrà ajustar-se a la normativa urbanística municipal.

tracking