SEGRE

POLIESPORTIU COMPETICIÓ

El Duatló Popular d’Alpicat, un altre cop de rècord amb més de 500 inscrits

Els participants podran escollir entre dos circuits.

Els participants podran escollir entre dos circuits.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alpicat batrà per segon any consecutiu el rècord de participació en la dotzena Duatló Popular, que es disputarà aquest diumenge. La prova va tancar inscripcions aquest dimecres passat amb 502 participants, una xifra que ja supera els 470 que s’hi van inscriure l’any passat i que podria incrementar-se, ja que l’organització ha reservat una trentena de dorsals més (en aquest cas sense obsequi de samarreta) per dissabte, dia en què està prevista la recollida al pavelló Antoni Roure.

El Duatló Popular tindrà com a centre d’operacions el Parc del Graó i proposarà dos circuits. Un arrancarà a les 10 del matí i constarà de sis quilòmetres de carrera atlètica i catorze de BTT, mentre que l’altra alternativa, que s’iniciarà a les 11.00 hores, inclou 1,8 quilòmetres de carrera a peu i uns altres sis amb bicicleta. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta i entraran en el sorteig de material esportiu.

L’organització també comptarà amb l’actuació del grup de batucada Els Garnotes i es disposarà de servei de massatges durant tota la jornada gràcies a la col·laboració de Fisioteràpia Marius Florentin, amb el suport de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida. També hi haurà un inflable per als més petits.

tracking