SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Sancionen amb nou partits un jugador del CF Balaguer

L’àrbitre reflecteix en acta “insults” i que “em va arribar a colpejar lleugerament el pit” || El club ho nega i presenta 1 recurs i 1 vídeo

Adrià, amb l’àrbitre que el va expulsar, en una altra acció del duel.

Adrià, amb l’àrbitre que el va expulsar, en una altra acció del duel.J.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha castigat amb nou partits de sanció el jugador del CF Balaguer Adrià Fernández Felis, expulsat per doble targeta groga al partit que el club va disputar contra el Sants diumenge passat i que va finalitzar 1-1. El col·legiat va reflectir a l’acta que el futbolista el va insultar i que, després de ser expulsat, va haver de ser “subjectat per alguns dels companys perquè aquest no arribés a més accions de gravetat” i que “mentre era subjectat, en dos ocasions va arribar a colpejar-me lleugerament el pit”.

El club considera que el que l’àrbitre va redactar a l’acta no s’ajusta al que va passar al camp, per la qual cosa ha presentat un recurs, aportant també un vídeo del moment en què Adrià és expulsat. El Balaguer argumenta que la redacció exagera el que va succeir, a més d’insistir que no va passar el que reflecteix.

Al recurs el club detalla que només hi ha un jugador amb Adrià en el moment en què és expulsat i que no arriba a tocar en cap moment el col·legiat. El futbolista ha estat multat, a més, amb 90 euros, i el club l’han sancionat amb una altra multa de 114 euros.

El tècnic Jordi Belló va lamentar el problema que aquesta sanció ocasiona a l’equip, ja que Adrià és el màxim golejador, amb dotze gols, a banda de ser el segon màxim golejador del grup.

tracking