SEGRE

FUTBOL

Sergi Roberto renova fins el 2022, amb una clàusula de 500 milions d’euros

El futbolista va ingressar en el Barcelona als catorze anys, procedent del Nàstic de Tarragona

Sergi Roberto renova fins el 2022, amb una clàusula de 500 milions d'euros

Sergi Roberto renova fins el 2022, amb una clàusula de 500 milions d'eurosEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barcelonista Sergi Roberto ha renovat fins el 30 de juny del 2022, i passarà a tenir una clàusula de rescissió de contracte de 500 milions d’euros, ha informat el FC Barcelona.

El centrecampista, reconvertit en lateral dret, és el segon blaugrana que renova contracte aquests dies, després d’haver arribat a un acord aquest dijous el club i Gerard Piqué, també fins el 2022.

La baixa clàusula de rescissió que tenia Sergi Roberto i les seues bones actuacions, tant en la passada temporada com en aquesta, han motivat al Barcelona una revisió i una fitxa a l’alça per retenir a un del planter que està oferint un gran rendiment, encara que ha retingut que acoblar-se a una demarcació, com és la de lateral, on fins i tot ha arribat a aconseguir la titularitat.

El futbolista va ingressar en el Barcelona als catorze anys, procedent del Nàstic de Tarragona. Des del seu arribeu al primer equip, el centrecampista de Reus ha jugat 178 partits, en els quals ha marcat set gols.

De les seues grans actuacions, destaquen el gol que va marcar contra el PSG l’any passat, que va significar el 6-1 i que el Barça passés a quarts de final de la Lliga de Campions, i la jugada que va originar el 2-3 en el Bernabéu, a l’última acció del partit.

tracking