TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ MASCULINA

El DKV Borges aconsegueix un nou i contundent triomf

Tomba l’Escala per 4-0 després de vèncer dijous el San Sebastián de los Reyes

Chuangwei Fan va tancar el partit després d’imposar-se en el quart enfrontament a Norbert Tauler.

El DKV Borges va sumar un nou triomf a la Superdivisió masculina al vèncer ahir l’Escala per un contundent 4-0. D’aquesta manera, els lleidatans van aconseguir la segona victòria en dos dies, ja que dijous es van imposar amb un altre 0-4 al San Sebastián de los Reyes, i van acumular el desè triomf a la fase regular. Oriol Monzó va ser l’encarregat d’obrir el partit amb un enfrontament contra Norbert Tauler. El jugador del DKV Borges no va tenir problemes per emportar-se el primer punt, ja que va superar el gironí per un contundent 3-0 (11-2, 11-6 i 11-4). Al segon partit previst al Centre de Tecnificació, Chuangwei Fan s’havia d’enfrontar a Joan Masip, però el jugador de l’Escala va abandonar abans de començar el duel a causa d’uns problemes físics. D’aquesta forma, els lleidatans van sumar el segon punt sense haver de saltar a la pista.

En el tercer joc va ser el torn per a Marc Duran, que s’estrenava davant d’Iker González. Tampoc va tenir gaires problemes per aconseguir la tercera victòria davant de l’Escala, després d’imposar-se per un altre contundent 3-0 (11-4, 11-7 i 11-8). El tercer punt per al DKV Borges va donar pas al duel en el qual els lleidatans podien sentenciar el segon partit en dos dies. Chuangwei Fan, que era el jugador més descansat del conjunt de les Garrigues, va saltar a la pista per enfrontar-se a Norbert Tauler, que tampoc va poder fer res contra el jugador xinès. El representant lleidatà es va imposar per un nou 3-0, amb parcials d’11-4, 11-5 i 11-4, que va tancar un desigual duel davant de l’Escala, situat a la zona mitjana de la classificació de la Superdivisió masculina. Amb aquest triomf, el desè de la temporada, el DKV Borges, es va situar en el lideratge de forma provisional, ja que va atrapar a la taula el Cajasur Priego. Tanmateix, l’equip andalús, que suma deu victòries en deu jornades, té dos partits pendents davant el Mediterráneo de València i l’Híspalis. Després d’aquest partit avançat a la dotzena jornada de la Superdivisió, el DKV Borges no torna a la competició fins al diumenge 4 de febrer, quan visitarà la pista del Villagarcía de Arousa, equip que va superar a la primera volta per un clar 4-0.