SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida negocia també el fitxatge d'un porter

Gerard Albadalejo admet que estan obligats a guanyar demà el Peralada

Gerard Albadalejo, el cap de setmana passat a la Ciutat Esportiva del Saragossa.

Gerard Albadalejo, el cap de setmana passat a la Ciutat Esportiva del Saragossa.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu està a prop de tancar el fitxatge d’un porter, que seria la tercera incorporació del club durant el mercat d’hivern, després de l’arribada del davanter Juanto Ortuño i del centrecampista Álex Albístegui. L’arribada del porter no té per què suposar la sortida de cap dels actuals, ja que en principi la idea del club és que tant Diego Rivas com Oliveros continuïn al club. El nou porter és un jugador jove, amb gran futur, que al Lleida l’hi han ofert en qualitat de cedit, tot i que la preferència és fitxar-lo. El club segueix buscant, a més, un jugador de banda dreta polivalent, que pugui jugar com a lateral o més avançat, a més d’un extrem. D’altra banda, l’entrenador Gerard Albadalejo, va dir ahir que el Lleida rebrà demà el Peralada amb l’objectiu d’encadenar la tercera victòria de l’any. “Volem guanyar el tercer partit seguit, una cosa que no hem aconseguit encara”, i va reconèixer que “a casa estem obligats a aconseguir la tercera victòria d’aquesta segona volta i amb aquesta idea sortirem”.

També va advertir de la dificultat, ja que, malgrat que el rival, filial del Girona, ocupa la zona baixa de la classificació, “és un dels equips que més ha millorat. Té jugadors amb talent i en un escenari com a aquest voldran demostrar que poden jugar a Primera amb el Girona”.

Albadalejo va negar que hi hagi risc de relaxació després de començar l’any amb dos victòries. “No estem per relaxar-nos, encara no hem fet res”, i va tornar a lamentar que davant del filial del Saragossa “malgrat tenir moltes ocasions, vam guanyar 1-2 i després de remuntar, quan hauríem d’haver guanyat amb més comoditat”.

Tampoc va voler donar gaire importància a la distància amb el play-off (estan a quatre punts). “Tenim trenta punts i l’objectiu ara és guanyar diumenge, després arribar als quaranta-cinc punts, per a la qual cosa necessitem cinc victòries. Només podem pensar a guanyar, guanyar i tornar a guanyar, com deia Luis Aragonés”, va afegir.

D’altra banda, el lleidatà Pau Bosch s’ha convertit en nou jugador del Llagostera després de desvincular-se del seu anterior equip, l’Alcoià.

tracking