SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Nadal, Carreño i Carla Suárez posen rumb a vuitens de final d’Austràlia

El balear celebra la classificació ahir per a vuitens de final.

El balear celebra la classificació ahir per a vuitens de final.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena jornada de l’Obert d’Austràlia va tenir un saldo positiu per al tenis espanyol, ja que Rafael Nadal, Pablo Carreño i Carla Suárez van segellar ahir l’accés als vuitens de final del primer Grand Slam de la temporada.

El número u del món, subcampió l’any passat en el major australià, va prosseguir la seua irreprotxable ruta en el certamen, i és que el primer favorit va resoldre en tres mànegues els tres primers compromisos. Ahir va tornar a oferir un tenis agressiu davant de Damir Dzumhur, que va derrotar per 6-1, 6-3 i 6-1, i ara s’enfrontarà amb l’argentí Diego Schwartzman. Per un lloc a quarts de final competirà igualment el de Gijón Pablo Carreño, desè preclassificat, que es va imposar per un ajustat 7-6 (4), 4-6, 7-5 i 7-5 davant del luxemburguès Gilles Muller, que va comptabilitzar quaranta serveis directes. Amb aquest cop, tanmateix, no en va tenir prou per superar l’asturià. El croat Marin Cilic és el rival que separa Pablo Carreño dels seus tercers quarts de final en un Grand Slam.

En el quadre femení, Carla Suárez resisteix com a l’única carta espanyola. La canària va remuntar davant de Kaia Kanepi (3-6, 6-1 i 6-3) i ara se les veurà amb una altra jugadora d’Estònia, Anett Kontaveit.

tracking