SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Sergi Roberto fins al 2022

El Barcelona lliga també el de Reus i, com a Piqué, li posa una clàusula de rescissió de 500 milions || Rafinha, cedit a l’Inter amb opció de compra

Sergi Roberto ha arribat a un acord amb el Barcelona per ampliar el contracte fins al 2022.

Sergi Roberto ha arribat a un acord amb el Barcelona per ampliar el contracte fins al 2022.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto ha renovat amb el club fins a l’any 2022 i, seguint la línia del seu company Gerard Piqué, renovat dijous, també continuaria en el projecte durant el que queda de temporada i quatre més i amb una idèntica clàusula de rescissió, 500 milions d’euros, que blinda el de Reus. “El FC Barcelona i el jugador Sergi Roberto han arribat a un acord per renovar el contracte fins al 30 de juny del 2022. La clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d’euros”, va assenyalar el club en un comunicat. Encara no s’ha fixat la data per a l’acte oficial de la firma del contracte. Sergi Roberto, a prop de complir vint-i-sis anys i que acabaria aquest nou contracte als trenta anys, té al seu palmarès amb el Barça un total de quatre Lligues, dos Lligues de Campions, quatre Copes del Rei, quatre Supercopes d’Espanya, dos Supercopes d’Europa i dos Mundials de Clubs. A més, ha disputat 178 partits i ha anotat set gols. Un d’aquests, el que certificava la històrica remuntada davant del PSG, la temporada passada, al matx que va acabar 6-1 a favor del Barça, que havia perdut a l’anada per 4-0. Sergi Roberto va anotar l’últim gol blaugrana.

D’altra banda, Rafinha Alcántara se n’anirà cedit fins a final de temporada a l’Inter, que té una opció de compra que, en cas que s’executés, suposaria per al Barça ingressar trenta-cinc milions d’euros aproximadament, més tres en variables. En cas que es fes efectiva aquesta opció, l’hispanobrasiler es convertiria en el jugador més car traspassat pel Barcelona, al superar els trenta-tres milions pels quals el club va vendre Cesc Fàbregas al Chelsea, que era fins ara el rècord.

tracking