El Borges encaixa a Andorra la primera derrota de l’any

Amb poques ocasions i hi va haver baralla final

Un jugador del Borges intenta controlar la pilota durant el partit.

Un jugador del Borges intenta controlar la pilota durant el partit.ÁREA 11

El Borges va perdre per la mínima (1-0) i per primera vegada aquest any al camp de l’Andorra, trencant així una ratxa de dos victòries consecutives. En el primer temps, el domini va ser dels andorrans i el Borges es va defensar amb ordre, però sense profunditat en atac. La primera ocasió de l’encontre va ser per als locals al minut 17, en una contra comandada per Cristian que va assistir per a la rematada de Ludo, però Xammar va rebutjar el tret. Al 26, els tricolors van tenir una nova oportunitat d’avançar-se en el marcador, però Cucu no va aprofitar l’un contra un i el xut va sortir a prop del pal. Els de Roca no van gaudir d’oportunitats clares ni tirs a porteria.

A la segona part, el Borges va tenir la primera ocasió en una pilota llarga per a Torné que Pol va salvar, i dos minuts després, Cucu es va quedar sol davant de Xammar i amb un xut ras va superar el porter lleidatà. A partir de llavors, els de Roca van despertar en un matx marcat pel vent i les baixes temperatures. Al 72, Florensa va enviar una rematada fregant el pal, però a poc del final, Rubio podia haver incrementat el marcador per a l’Andorra, a més d’un quatre contra un culminat sense encert per Aarón. Abans del final hi va haver una batussa que va deixar un mal sabor de boca i amb un Borges que va acabar amb la bona ratxa. El tècnic Joan Roca va destacar que “no me’n vaig content, per la derrota i perquè no hem estat bé. Hem generat poques ocasions i les que hem tingut no les hem sabut encertar davant d’un rival que tampoc ha fet gaire”.