El FS Linyola cau a casa, malgrat remuntar un 0-2

L’equip del Pla d’Urgell perd per 3-5 davant del FS Dénia |

Una jugada del partit que van disputar ahir el Linyola i el Dénia.

Una jugada del partit que van disputar ahir el Linyola i el Dénia.JOAN GÓMEZ

El FS Linyola va deixar escapar ahir, al seu remodelat pavelló, una nova oportunitat de sumar el primer punt a la Lliga i va tornar a comprovar que la sort li està sent esquiva en el debut a la Segona divisió B del futbol sala estatal. L’equip del Pla d’Urgell va perdre per 3-5 davant del FS Dénia, després que havia aconseguit remuntar un 0-2 a l’equip valencià. Però en els últims minuts la victòria se li va tornar a escapar.

Els del Pla d’Urgell van veure com a la primera part el FS Dénia s’avançava en el marcador amb 0-2, resultat amb què es va arribar al descans. A la segona part, el Linyola no es va donar per vençut i va anar a totes. Van marcar per l’equip local Xavi Alis, David Vendrell i Siddarth Candamé, amb la qual cosa el Linyola va aconseguir capgirar el marcador. Amb el 3-2 semblava que per fi havia d’arribar el premi a l’esforç que està fent l’equip durant tota la temporada. Però tampoc va poder ser en aquesta ocasió, ja que als últims minuts el Dénia va capgirar l’electrònic de nou i va emportar-se el partit per 3-5.

Pel que fa a la Tercera divisió, en un dels derbis lleidatans de la jornada d’ahir, l’Agramunt va perdre 2-6 davant de la Sentiu. El Futsal Restaurant Lo Caragol Lleida, que va segon a la taula i té l’objectiu de l’ascens, rep avui als Magraners el Solsona (12.00) i l’Alcoletge rep el Sant Esteve Sesrovires (11.30).