SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

El Villart Logístic arrasa

Les de Balaguer es van imposar al Rivas per un clar resultat de 4-0 || Amb aquest triomf, pugen a la tercera plaça de la classificació

La jugadora del Villart Balaguer Natàlia Prosvirnina, ahir durant el partit.

La jugadora del Villart Balaguer Natàlia Prosvirnina, ahir durant el partit.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logístic de Balaguer es va imposar ahir al Rivas madrileny per un contundent 4-0, sense cedir cap joc al contrincant. Amb aquest nou triomf, les de la capital de la Noguera s’impulsen fins a la tercera plaça de la competició amb el mateix nombre de victòries que els dos primers classificats, l’UCAM Cartagena i el Girbau Vic.

Les encarregades d’obrir el partit van ser Natàlia Prosvirnina, per part del Villart Logístic, i Paula Gutiérrez, del Rivas. L’enfrontament va caure clarament del costat de les de la Noguera, ja que la ucraïnesa no va donar cap opció al rival i es va emportar el punt per 3-0 (11 -2, 11-7, 11-5).

A continuació, va ser el torn de Svetlana Bakhtina, que va aconseguir el 2-0 per a les de Balaguer davant de Luiselena del Mar Lukert, que també va deixar a zero el rival (11-4, 11-8, 11-5). El tercer punt per al Villart Logístic va arribar per mitjà de Jana Timina, que tampoc va cedir cap joc a la contrincant, Alejandra Cervantes (11-6, 11-5, 11-5). I si en individuals el Rivas no va ser rival per al Villart Logístic, tampoc ho va ser en dobles, on va tornar a caure per la via ràpida. El duo format per Svetlana Bakhtina i Jana Timina es va desfer amb facilitat d’Alejandra Cervantes i Luiselena del Mar Lukert per sentenciar el partit. La parella del Rivas tampoc va ser capaç de sumar cap joc i va cedir per un clar 3-0 (11-3, 11-7, 11-0).

tracking