SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Estic content, hem guanyat un gran equip”

Comenge celebra el segon triomf consecutiu || “Hem estat un puntet per sobre”

Brano Djukanovic intenta controlar una pilota en un moment del partit, davant de la presència del jugador local Huertas.

Brano Djukanovic intenta controlar una pilota en un moment del partit, davant de la presència del jugador local Huertas.DIARI DE MALLORCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge es mostrava després del partit molt satisfet per la victòria de l’equip, aconseguida a la pista del Palma davant d’“un gran equip” i no va tenir dubtes que, malgrat ser molt ajustada, va ser del tot merescuda per a l’Actel Lleida. “Sí, el resultat és just”, va respondre convençut. “De la mateixa manera que tinc la sensació que el resultat ha estat benèvol amb nosaltres a la mitja part –37-36–, al final del partit, en l’aspecte global i sobretot tal com hem sabut gestionar l’intercanvi de cops a l’últim quart, sí que hem estat un puntet per sobre del Palma.” Comenge va afegir que “estem contents de guanyar aquí, en aquesta pista, davant d’un gran equip que ha jugat molt bé”.

El tècnic de l’Actel Lleida admetia que l’equip no havia estat bé al principi del primer i del tercer quarts. “Crec que a l’inici del partit s’ha vist a un Palma molt concentrat i aquest inici ha estat més per a ells que per a nosaltres. Hem trobat dificultats en atac, en ocasions clares i això s’ha repetit al principi del tercer quart i és veritat que això m’ha preocupat molt”, va admetre Comenge.

“El Palma tenia certa pressió per guanyar i veníem amb la intenció de transmetre la impressió que teníem les mateixes necessitats de guanyar que ells. Però al tercer quart, encara que al principi ens ha costat, hem donat una bona resposta, hem sabut estar tranquils i hem entrat al partit sempre des de la solidesa defensiva.”

Va insistir que “al final de la primera part el resultat ha estat generós, però hem sabut ser llestos en la defensa dels seus jugadors importants i al defensar la línia de tres”.

tracking