SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Ocasió per seguir l’escalada

El Lleida rep avui el Peralada (15.00) amb l’objectiu de sumar el tercer triomf de l’any i atansar-se al ‘play-off’ || Albadalejo sospita del filial del Girona, malgrat que està en zona de descens

Una acció del partit d’ahir entre el Lleida Juvenil i el Nàstic.

Una acció del partit d’ahir entre el Lleida Juvenil i el Nàstic.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida rep avui el Peralada (17.00 hores) amb la moral reforçada després d’haver guanyat els dos primers partits de l’any, malgrat que sense confiances davant un rival que ocupa posicions de descens, però del qual el tècnic blau, Gerard Albadalejo, ja va advertir de la perillositat en la compareixença de divendres passat. El Lleida, després d’haver encadenat dos victòries davant del Badalona (2-0) i el Deportivo Aragón (1-2), afronta el duel d’aquesta tarda amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva en aquest inici de la segona volta i mantenir la progressió a la taula classificatòria, per atansar-se a les posicions de play-off, l’objectiu aquesta temporada.

El club torna a tenir la lligueta d’ascens com a meta i per aconseguir-ho ja ha fet dos incorporacions: el davanter Juanto Ortuño i el centrecampista Álex Albístegui, que tot just arribar ja tenen un lloc a l’onze titular. I aquests reforços no seran els últims. El Lleida vol incorporar un jugador sub-23 de banda dreta, un extrem i també un porter.

Gerard Albadalejo vol que l’equip guanyi eficàcia ofensiva i mantenir enrere la solidesa que va mostrar el conjunt al començament de la temporada, abans d’entrar a la ratxa de nou partits sense guanyar amb la qual va tancar l’any, encenent totes les alarmes. El Lleida ha començat el 2018 amb força, ha sumat sis punts de sis de possibles, en els quals ha marcat quatre gols, dos per partit, i només n’ha encaixat un. L’equip també ha demostrat capacitat de reacció, ja que la victòria a Saragossa el cap de setmana passat va arribar l’últim quart d’hora al remuntar el gol inicial dels aragonesos.

La possible alineació d’avui està condicionada per la disponibilitat o no d’Aitor Núñez. Divendres passat, Albadalejo va confessar que s’hauria d’esperar a última hora per veure si el lateral estava totalment recuperat de la lesió i, si fos així, fins i tot calibrar si val la pena forçar-ne la reaparició.

Si Aitor Núñez pot jugar, el lateral dret és seu. Si no està recuperat o el tècnic entén que és millor reservar-lo i que comenci l’encontre a la banqueta, el possible onze seria el format per Diego Rivas a la porteria, amb Trilles, Andriu, Eneko Satrustegui i Pumar a la defensa; Javi López, Moustapha, Albístegui i Joel Huertas al centre del camp, amb Nierga i Juanto Ortuño a la punta. Una altra opció en atac és comptar amb Jorge Félix.

tracking