TEMPS EXTRA ESQUÍ DE FONS

Acaba el Dakar més dur a prop del Top 20

Laura Orgué, desena als Jocs de Sotxi i sis cops campiona mundial del Quilòmetre Vertical, guanya la prova de 25 km || La popular cursa, entre Lles i Aransa, cita 150 esquiadors

Un grup de participants de la Marxa Pirineu ahir entre Lles i Aransa.

Un grup de participants de la Marxa Pirineu ahir entre Lles i Aransa.SEGRE

La Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura, que es va disputar ahir entre Lles de Cerdanya i Aransa, va comptar amb la participació destacada de l’olímpica Laura Orgué que va ser la guanyadora de la distància llarga de 25 quilòmetres. L’esquiadora i atleta formada al CEFUC, desena als Jocs Olímpics d’Hivern de Sotxi 2014 i sis vegades campiona del món de la prova del Quilòmetre Vertical, va donar brillantor a una competició singular, ja que és l’única marxa de fons estatal que connecta dos estacions d’esquí. En total, hi van participar uns 150 esquiadors que van desafiar les inclemències meteorològiques.

A la categoria masculina de la distància llarga es va imposar Sergi Brau, mentre que a la distància curta (14 km) van vèncer dos germans francesos de l’equip nacional gal de biatló: en dones Myrtille Bègue i en homes Aristide Bègue. La prova també va comptar amb la participació de luxe d’esquiadors com Carola Vila, de l’equip nacional d’Andorra, i els fondistes d’elit del CEFUC Gerard Palomo i Cesc Colell.

Pel que fa a la categoria familiar, hi van participar vuit famílies, amb la qual cosa es confirma que la Marxa Pirineu, malgrat la destacada participació, és abans que res una prova de caràcter popular. En aquesta classificació familiar, els primers classificats van ser els Morral-Ferrandis, seguits dels Vilà-Roset i els Aleu-Banegas.