El Pardinyes va encaixar ahir la tercera derrota de la temporada.

El Pardinyes va encaixar ahir la tercera derrota de la temporada.SEGRE

El Mollet va posar fi ahir a la bona ratxa de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que va caure després de cinc victòries seguides, encara que els lleidatans mantenen el segon lloc, però ara a un triomf del líder Vic (90-78). L’encert del conjunt barceloní des de la línia exterior va ser determinant en un enfrontament en el qual Gerard Encuentra, tècnic del Pardinyes, va acabar expulsat després de dos tècniques per protestar. Els lleidatans no van aconseguir fer gala ahir de la seua defensa, la millor de la categoria, al Plana Lledó i el Mollet va ser el que va prendre la iniciativa en el marcador des de l’inici. Amb molta facilitat anotadora, el conjunt del Vallès va poder escapar-se després d’un parcial de 9-0 (16-7) i va arribar al final del primer quart amb sis punts d’avantatge per la resposta lleidatana (27-21). Malgrat els intents del Pardinyes d’atansar-se en el lluminós, el Mollet va mantenir les diferències i va assolir el temps de descans amb un marge de 8 punts (45-37), suficient perquè els lleidatans veiessin perillar la seua excel·lent ratxa, ja que no perdien des de l’11 de novembre.

A la tornada dels vestidors, el Pardinyes va intentar retallar la distància, però el Mollet va tornar a la càrrega amb la seua millor arma, el llançament exterior i l’encert de Ferrer, autor de vuit triples. D’aquesta manera, els locals van arribar a l’últim quart mantenint els vuit punts de marge. Amb tot, els lleidatans van aconseguir arribar als últims minuts amb opcions, encara que una doble tècnica sobre Gerard Encuentra va fer que el resultat final fos massa ampli a favor dels interessos del Mollet, que va provocar la tercera derrota de la temporada per al Pardinyes.

Dissabte (20.00), l’Ilerdauto Nissan buscarà reconduir el rumb rebent al Barris Nord el Castellbisbal.