SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida B recupera el somriure

Victòria còmoda del filial al primer partit de la segona volta || Els blaus van deixar la porteria a zero

Alguns jugadors del Lleida Esportiu B celebren un dels gols de l’equip.

Alguns jugadors del Lleida Esportiu B celebren un dels gols de l’equip.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dos derrotes seguides i tres partits sense conèixer la victòria, el Lleida Esportiu B va tornar a recuperar el somriure vencent plàcidament el Rapitenca en l’estrena de la segona volta (2-0). Els locals, que es van avançar molt aviat amb el gol de penal de Sergi Gómez, van tancar el matx en una segona meitat molt seriosa amb un gol en pròpia porta del Rapitenca, que posava el definitiu 2-0 en el marcador.

L’encontre va començar molt bé per al Lleida B amb un penal, a la primera ocasió dels locals, que es va encarregar de transformar Gómez (1-0) als cinc minuts de joc. Malgrat la diana, els blaus no van ser capaços de realitzar el seu joc combinatiu habitual i els va costar més del previst controlar el partit. Les ràfegues de vent tampoc van ajudar els homes d’Ismael Mariani, que van patir a la primera meitat amb les passades en llarg buscant l’esquena de la defensa que intentaven una vegada i una altra els jugadors del Rapitenca.

Per la seua part, els visitants, que ja havien avisat amb un llançament al pal, van tenir una altra clara ocasió d’empatar amb un bon tret que un Albert molt segur va desviar a córner als vint minuts. Van ser els únics avisos del Rapitenca fins al descans gràcies a l’encert de la defensa local.

No obstant, tot just començar la segona part, Albert va haver de tornar a intervenir amb una altra gran parada per mantenir la porteria a zero. El Rapitenca buscava l’empat però el conjunt local ahir es va mostrar molt segur i va concedir poques ocasions de gol a un rival que té a més el llast de ser el menys golejador de la categoria.

I a mitjans de la segona meitat, una bona jugada per la banda del Lleida B va acabar amb una doble rematada que acabaria empenyent a gol en pròpia porta un jugador de la Rapitenca (2-0). Aquesta segona diana va donar més tranquil·litat als blaus que, entre els canvis i el control de la bimba, es van dedicar a contemporitzar el joc fins al final.

Bona victòria del Lleida B que li permet seguir a la zona noble amb 26 punts. A més, el triomf serveix per recuperar la confiança a un equip jove que sumava tres jornades sense vèncer. En les següents jornades, el filial s’enfrontarà a rivals que es troben a la zona baixa.

“A nivell moral, necessitàvem aquest triomf”

L’entrenador del Lleida Esportiu B, Ismael Mariani, va destacar després de la victòria del seu equip que “veníem de dos derrotes seguides i a nivell moral, necessitàvem aquest triomf. Ha estat un partit molt irregular, en el qual el vent ens ha dificultat el control de la pilota. Per la seua banda, el Rapitenca ha buscat la nostra esquena amb pilotes llargues però hem defensat bé. Ens hem avançat de penal i tot i no haver creat gaires ocasions, hem guanyat sense encaixar. La victòria ens va bé per recuperar la confiança malgrat que avui no ha estat el nostre millor partit”.

Alguns jugadors del Lleida Esportiu B celebren un dels gols de l’equip.

Alguns jugadors del Lleida Esportiu B celebren un dels gols de l’equip.LLEIDA ESPORTIU

tracking