El Madrid goleja el Dépor

Bale va reaparèixer a l’onze i va aconseguir un doblet || Els jugadors del Deportivo es van enfonsar després del tercer gol dels madridistes

Cristiano es mira en un mòbil el tall que es va fer durant el partit i que va requerir un parell de punts.EFE

Victòria balsàmica del Reial Madrid davant d’un Deportivo que no va ser capaç de contenir l’allau ofensiva madridista (7-1). Els blancs, per la seua part, van aprofitar la falta d’intensitat gallega per retrobar-se amb el gol i recuperar Bale. Van començar avançant-se els corunyesos amb un gol d’Adrián que tornava a posar els de Zidane en un compromís. Tanmateix, en aquesta ocasió el Reial Madrid va saber reaccionar i, després de prendre el control del partit, no va deixar de crear perill a l’àrea defensada per Rubén. Malgrat el perill constant, la falta de punteria dels jugadors locals no va permetre que arribés l’empat fins al minut 32, en el qual Nacho va aconseguir posar l’1-1 al marcador. Només 10 minuts després, al 42, Bale posava el Madrid davant amb un cop amb l’esquerra que permetia els locals arribar al descans amb avantatge en un partit que dominava, però en el qual continuava patint en defensa.

Després de la represa, els locals van sortir amb la intensitat de la primera part i amb el mateix desencert. El perill va ser constant a l’àrea gallega, però fins al 58 no va arribar el 3-1, de nou de Bale. Amb el partit tancat per als blancs, van començar els errors en defensa que van donar opcions als jugadors del Dépor a retallar distàncies encara que sense encert. En aquell moment, Modric va sentenciar el partit, 4-1. Després del quart, encara van arribar tres gols més que deixaven satisfeta l’afició.

El Celta remunta a anoeta davant una Reial poc ofensiva El Celta es va emportar els tres punts d’Anoeta al remuntar un partit que van començar guanyant els donostiarres gràcies a un gol en els primers minuts de l’encontre. Els locals van tenir ocasió d’ampliar l’avantatge però Willian José no va poder transformar un llançament de penal. A partir d’aquell moment els donostiarres van continuar controlant el partit, però va ser el Celta el que va mostrar més decisió en atac. Iago Aspas va ser l’encarregat d’empatar el partit gràcies a un penal que sí que va entrar en aquesta ocasió i que va posar l’1-1 amb el qual s’arribaria al descans. Després de la represa, la Reial Societat va seguir dominant la pilota, però el perill continuava en els atacs d’un Celta que no es conformava i buscava el segon gol. Finalment, i després d’un córner, Maxi Gómez va rematar la pilota i va aconseguinr el punt de la victòria per al Celta.