El Magraners cau a casa davant d’un rival directe

En un partit molt igualat, el Magraners no va poder evitar la derrota contra l’Aitona.ITMAR FABREGAT

El Magraners no va poder puntuar i va caure derrotat al Municipal (1-2) davant de l’Aitona, un dels teòrics rivals directes en la lluita per evitar el descens de categoria. Els visitants es van avançar molt aviat en una jugada culminada per Iacob al minut 8 que va significar el 0-1. La igualtat va ser la nota predominant de l’encontre però al minut 37, el Magraners va quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Cano. Malgrat tot els locals van empatar abans del descans amb un gol de Migales. Després del descans es va mantenir la igualtat i quan l’empat semblava el resultat final, un penal a favor de l’Aitona va ser transformat per Latorre (1-2) .