EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa perd el liderat

El Linyola va merèixer un resultat millor davant dels homes de Josep Maria Turull, que es veuen superats pel Tàrrega, que té millor ‘goal average’ || Els visitants van desaprofitar un penal

El jugador visitant Pocurull intenta avançar-se al jugador del Linyola, Alpha, que va ser l’autor del gol local que li va donar un punt a l’equip davant del Mollerussa.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va cedir un empat en la visita al camp d’un Linyola que, pel domini i la quantitat d’ocasions de gol que va generar al llarg de tot el partit, va merèixer aconseguir un millor resultat (1-1).

L’equip local va saltar al terreny de joc molt concentrat i amb la idea clara de plantar cara a un Mollerussa que es va veure superat pels homes de Joan Balcells durant els primers compassos del partit.

D’aquesta manera, va arribar el primer gol del duel, obra d’Alpha, que va aprofitar una centrada a l’àrea petita visitant al minut 17 (1-0). El líder no va tenir capacitat de reacció durant el que va quedar de primera part, mentre que el Linyola es va sentir còmode i fins i tot va poder ampliar el marcador en alguna ocasió més abans del descans. No obstant, es va arribar al final dels primers 45 minuts del partit amb el resultat d’1-0.

A la segona part, el Mollerussa va pressionar una mica més els locals i fins i tot va poder aconseguir el gol de l’empat quan es complia la primera mitja hora de joc del segon temps, per mitjà d’una pena màxima, però el porter local Marc el va evitar. El líder no va abaixar els braços malgrat haver desaprofitat el penal i, finalment, va aconseguir el gol de la igualada al minut 86, mitjançant Clivillé (1-1), que havia entrat al camp poc abans en substitució de Barón.

El gol encaixat pel Linyola va suposar un dur cop per al conjunt local, però malgrat tot va seguir buscant la victòria a força de bon joc i de generar un gran nombre d’ocasions de gol que, per desgràcia seua, no van acabar fructificant, de manera que es va finalitar el partit en empat.

A l’acabar l’encontre, va tenir lloc una petita discussió entre aficionats dels dos conjunts, sense més conseqüències. El fins ahir líder Mollerussa, va cedir al camp del Linyola el cinquè empat d’aquesta temporada i veu com, malgrat continuar invicte i d’haver aconseguit tretze victòries en divuit partits, l’avança a la classificació el Tàrrega, per millor diferència de gols.

A la pròxima jornada, el Mollerussa rebrà al seu camp el complicat Alcarràs, quart classificat, i per la seua banda el Linyola, que després de l’empat recollit ahir supera precisament l’Alcarràs a la taula i se situa tercer, tots dos igualats a 38 punts, visitarà el camp de l’Albi.