SEGRE

PREFERENT ARAGONESA

Ingressat greu un jugador del Mequinensa per un cop

Té un traumatisme cranial per un xoc fortuït amb un rival a Saragossa

Imagen de archivo del hospital Arnau de Vilanova.

Imagen de archivo del hospital Arnau de Vilanova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francesc Peralta, futbolista lleidatà del Mequinensa de 21 anys, va ser ingressat ahir a la tarda d’urgència a l’Hospital Clínic Universitari de Saragossa, al patir un traumatisme cranial com a conseqüència d’un xoc fortuït amb un rival en la disputa d’una pilota aèria durant el partit entre l’equip de la localitat de La Puebla de Alfindén i el Mequinensa. A l’hora de tancar l’edició, segons fonts del club, es mantenia sedat i estable, pendent de més proves. La forta topada, segons aquestes mateixes fonts, li hauria produït al jugador la fractura d’ossos del crani i un coàgul, per la qual cosa estaria pendent de ser operat. S’ha de recordar que el desembre del 2016, el llavors jugador de l’equip juvenil del Lleida Marc Resa va rebre un cop al cap que el va mantenir uns dies en coma després de ser operat d’urgència i va rebre l’alta a començaments de gener del passat any, després de gairebé un mes ingressat a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Francesc Peralta, natural de Seròs i format al planter del Lleida, disputava una pilota aèria al minut 22 del partit Alfindén-Mequinensa, de la Preferent Aragonesa, quan van xocar cap amb cap de forma fortuïta amb un rival, Mory Sar, i va ser el lleidatà el que en va sortir més mal parat al quedar-se estès a terra amb convulsions i vomitant.

Francesc Peralta, de 21 anys i natural de Seròs, estaria sedat però estable, pendent de més proves

Després d’uns 45 minuts d’assistència mèdica dins del terreny de joc, Francesc Peralta va ser traslladat entubat amb l’UVI mòbil a Saragossa. L’àrbitre, davant la gravetat de la situació i d’acord amb tots dos equips, va decidir suspendre l’encontre amb un 0-1 favorable al Mequinensa.

El tècnic del Mequinensa i exjugador del Lleida, Radosav Radulovic, va mostrar a aquest diari la seua preocupació assenyalant que va ser “molt desagradable” i no va voler donar més dades. Els pares del jugador van assistir al partit i des del primer moment van poder acompanyar-lo a l’hospital.

tracking