EL MILLOREL PITJOR

CRÒNICA. Un punt i gràcies

El Lleida no passa de l’empat amb el Peralada, que va acabar amb 10, després de fallar un penal i nombroses ocasions clares || Va evitar una derrota vergonyant gràcies a un gol de Jorge Félix al temps afegit

Una de les moltes ocasions clares del Lleida.

Una de les moltes ocasions clares del Lleida.AMADO FORROLLA

El Lleida va tornar a passar-ho malament davant d’un equip que ocupa posicions de descens. Ahir, davant del Peralada, no va passar de l’empat (1-1), malgrat que el filial del Girona va jugar amb deu durant més de mitja hora i després que els de Gerard Albadalejo fallessin nombroses ocasions clares, inclòs un penal. A més, va regalar el gol a l’equip gironí, que es va avançar gràcies a sengles clamorosos errors de Moustapha i del porter, Diego Rivas. El Lleida va acabar salvant un punt gràcies a un gol en el temps afegit, evitant així la que hauria estat una vergonyant derrota.

El Lleida es manté invicte en aquest 2018. Ha sumat 7 punts dels 9 possibles en aquest inici de la segona volta, però tret de la victòria per 2-0 davant del Badalona en el primer partit de Lliga de l’any, que va ser molt solvent, en els altres dos encontres ha tornat a obrir la porta de la preocupació. La passada jornada va guanyar 1-2 al camp del cuer, el Deportivo Aragón, en un partit en el qual també va haver de remuntar, per acabar capgirant el marcador a l’últim quart d’hora. Ahir, davant d’un altre equip que ho passarà malament per continuar a la Segona divisió B, va ser molt superior, va crear ocasions com per haver golejat, però es va haver de conformar amb un punt, i gràcies, perquè no va poder marcar fins al minut 92. El Lleida, que ja ha incorporat dos jugadors al mercat d’hivern, el centrecampista Albístegui i el davanter Juanto Ortuño, continua buscant davanters. És evident que són necessaris, perquè els problemes que té l’equip davant del gol així ho demostren. També busca un porter. Ahir, el gol del Peralada va arribar en un clamorós error de Diego Rivas.

L’equip va saltar al Camp d’Esports, de nou en família, disposat a encadenar la tercera victòria de l’any. Però va firmar una mala primera part davant d’un rival que li va crear massa problemes per a l’innocent que es va mostrar davant del porter lleidatà. L’equip, que necessita tenir la pilota, la perdia ahir amb una facilitat sorprenent.

A la segona part va sortir disposat a sentenciar el partit i només va tardar tres minuts a tenir la primera oportunitat, després d’un penal comès sobre Juanto Ortuño. Però el llançament del mateix jugador murcià el va parar el porter.

Al minut 56 el porter visitant, Gianni, va veure la roja directa per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea. Però tampoc contra deu va poder el Lleida transformar alguna de les ocasions, convertint-se el porter suplent, Torra, en l’heroi de l’equip, amb parades espectaculars. Per acabar-ho d’adobar, una pilota perduda absurdament per Moustapha la va aprofitar Montes per batre, de forma també absurda, Diego Rivas (71’). L’assetjament final del Lleida va seguir infructuós, fins que Jorge Félix, en el temps afegit, va rescatar un punt.