SEGRE

PAERIA INSTAL·LACIONS

Aprovat per un milió d'euros el projecte de camps per a Ciutat Jardí

Dos terrenys de F11 i F7 de gespa artificial

Aspecte deteriorat que presentava ahir el camp de Ciutat Jardí.

Aspecte deteriorat que presentava ahir el camp de Ciutat Jardí.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va aprovar ahir el projecte dels camps de futbol de gespa artificial de Ciutat Jardí, una instal·lació que acollirà un camp de futbol 11 i un altre de futbol 7, on s’ubicarà el club FiF Lleida, amb el qual firmarà el conveni la Paeria, i on també hi haurà el local social de l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí. “Serà un complex municipal amb usos esportius i veïnals”, va explicar Fèlix Larrosa, tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme. En aquest sentit, el projecte suposa una inversió de més d’un milió d’euros.

Larrosa va destacar que “s’obrirà el carrer Victòria Kent, que es prolongarà fins al carrer Roure, en el límit amb l’Arborètum. La porta principal del recinte també serà en aquest carrer”. Després d’aquesta aprovació, s’obre un període de 30 dies d’esposición pública dels projectes bàsics i d’execució, després dels quals es procedirà a la licitació. “Les obres s’iniciaran com més aviat millor”, va afegir Larrosa, “però tot el procés burocràtic requereix els seus terminis”.

La nova instal·lació acollirà el FiF Lleida i el local social de l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí

La instal·lació inclourà un camp de futbol 11 i un altre de futbol 7, tots dos de gespa artificial i mesures reglamentàries. L’obra incorpora els serveis necessaris per a la pràctica del futbol, com per exemple la il·luminació, xarxes de reg i sanejament, tanques i pavimentació del perímetre. El següent pas serà la construcció d’un nou edifici de planta baixa, d’uns 647 metres quadrats, al costat dels camps de futbol, on seran ubicats els diferents vestidors, despatxos i magatzem, així com la nova seu veïnal de Ciutat Jardí, amb despatx i sala polivalent. La urbanització de l’avinguda Victòria Kent, que ja està en marxa, compta amb un pressupost de 220.000 euros.

tracking