SEGRE

MOTOCICLISME MOTOCRÒS

El circuit El Bosquet de Ponts celebra les noces de plata

En les 3 Hores d’Hivern que reunirà aquest diumenge tres campions d’Espanya

Una imatge del circuit en els seus primers anys en funcionament.

Una imatge del circuit en els seus primers anys en funcionament.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit El Bosquet de Ponts està de celebració. La instal·lació de referència de l’off road a Lleida al marge del Circuit de Catalunya de Bellpuig, complirà aquest diumenge 25 anys ininterromputs acollint proves, especialment de motocròs. Serà en la trenta-setena edició de les 3 Hores d’Hivern, que va ser precisament la primera cursa que va acollir, la que servirà per celebrar les noces de plata d’un traçat que ha patit tres remodelacions en aquest quart de segle en funcionament.

El complex es va inaugurar el gener del 1993 i des d’aleshores l’explota esportivament el Moto Club Segre, que ha organitzat una infinitat de carreres, la gran majoria autonòmiques i locals. No obstant, el 2011 i el 2012 va acollir dos proves del Campionat d’Espanya de motocròs, una de promeses i una altra d’absoluta, sense oblidar que va acollir el Supertest que va obrir el Mundial d’enduro del 2011.

La prova, que arriba a l’edició número 37, ronda els 50 equips i el centenar de participants

A la cita de diumenge, que com cada any obrirà el calendari motociclista català i en la qual l’organització preveu alguna sorpresa per celebrar l’efemèride, prendran part un centenar de pilots, repartits en una cinquantena d’equips de dos membres.

Entre els inscrits, s’ha de destacar tres campions d’Espanya de diferents modalitats: el lleidatà Jaume Betriu, campió estatal d’enduro les tres últimes temporades; i els barcelonins Nil Arcarons i Simeó Obach, excampió i vigent campió d’Espanya de MX2, respectivament, així com l’holandès Pedro Tragter, excampió del món de motocròs.

D’altra banda, la Bassella Race d’enduro, que se celebrarà el primer cap de setmana de febrer, ja ha assolit el miler de pilots en la novena edició, gairebé la meitat, 400, en la categoria d’Amics. Diversos pilots de primer nivell ja hi han confirmat la participació, entre ells els endurers Alfredo Gómez (Husqvarna), Wade Young (Sherco), Mario Roman (Sherco) i Jonny Walker (KTM), que prendran part també en l’exigent Xtreme Race de dissabte, que aquest any s’ha limitat a tan sols cinquanta pilots.

Una imatge del circuit en els seus primers anys en funcionament.

Una imatge del circuit en els seus primers anys en funcionament.SEGRE

tracking