SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA DE CATALUNYA

Aquests són els preus pel Barça-Espanyol de la Supercopa de Catalunya

Jugadors, entrenadors, àrbitres i presidents de tot el futbol lleidatà tindran entrada gratuïta per al Barça-Espanyol || Socis dels finalistes i del Lleida pagaran 5 € i la resta, entre 15 i 10

El Camp d’Esports es va omplir en la final de la Copa Catalunya del 2013 entre Barça i Espanyol.

El Camp d’Esports es va omplir en la final de la Copa Catalunya del 2013 entre Barça i Espanyol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol, que organitza amb la col·laboració de Paeria i Lleida Esportiu el partit de la Supercopa de Catalunya entre FC Barcelona i RCD Espanyol el 7 de març a les 18.45 hores, vol que el Camp d’Esports s’ompli i es converteixi en una festa per al futbol lleidatà. Per això ha decidit que tots els federats de futbol i futbol sala (jugadors, entrenadors, àrbitres i presidents) de tots els clubs de la província i totes les categories entrin gratis a l’esdeveniment. Hi actualment uns 14.000 federats a la delegació de Lleida de la Federació Catalana de Futbol.

claus

  • Accés gratis per a federats. La Federació Catalana de Futbol, organitzadora de la Supercopa de Catalunya entre Barça i Espanyol (Camp d’Esports, 7 de març, 18.45 hores) en col·laboració amb Paeria i Lleida Esportiu, ha disposat que tinguin entrada gratuïta tots els federats de la demarcació de Lleida de futbol i futbol sala (jugadors, entrenadors, àrbitres i presidents de clubs).  Actualment hi ha uns 14.000 federats. Les entrades les entregarà l’FCF als clubs, prèvia petició d’aquests. 
  • Socis dels clubs. Els socis de Barça, Espanyoli Lleida podran adquirir les entrades unes dos setmanes abans al preu de 5 euros. 
  • Públic en general. Les entrades que quedin una setmana abans costaran 15 € la Tribuna i 10 € Lateral i Gols.

A més, hi haurà una deferència especial per als socis abonats dels tres clubs que intervenen en el partit (Barça, Espanyol i Lleida, com a amfitrió) ja que l’entrada només els costarà 5 euros. I per al públic en general també hi haurà preus populars, que seran de 15 euros la localitat de la grada de Tribuna i 10 euros Lateral i Gols.

Federació Catalana, Paeria i Lleida es van reunir ahir per començar a preparar aquest partit del 7 de març

Els preparatius del matx ja van començar ahir amb la reunió que van mantenir diversos representants de Paeria, Federació Catalana de Futbol i Lleida Esportiu.

Per poder adquirir les entrades, la Federació Catalana informarà primer els seus federats de quan estaran a disposició perquè les recullin els clubs i les distribueixin segons les peticions rebudes.

Quant als socis abonats dels tres clubs vinculats a l’esdeveniment (Barça, Espanyol i Lleida), les entrades es posaran a la venda unes dos setmanes abans a les taquilles del Camp d’Esports al preu ja ressenyat de 5 euros. Finalment, una setmana abans del partit les entrades que quedin es posaran a la venda per al públic en general, també a les taquilles del Camp d’Esports, al preu de 15 euros la de Tribuna i 10 euros la de Lateral i Gols. Els socis del Lleida no podran conservar el seu seient perquè el partit l’organitza l’FCF, però el que sigui de Tribuna podrà adquirir entrada d’aquesta grada i el que sigui de Lateral i Gols, només d’aquesta mateixa que ocupa habitualment.

D’aquesta forma, el Camp d’Esports tornarà a acollir una final entre Barça i Espanyol com ja va ocórrer el maig del 2013 quan van disputar la Copa de Catalunya i l’estadi es va omplir per veure com els blaugranes, sota les regnes de Tito Vilanova, s’enduien el setè títol al vèncer en la tanda de penals.

En aquesta final, l’última que disputaven amb aquest nom Barça i Espanyol abans de la Supercopa, va ser un rotund èxit de públic. Els dos equips van sortir al camp portant una pancarta en la qual es llegia “Homenatge a Dani Jarque” i en joc estava veure qui es convertia en el rei de la Copa Catalunya, ja que els dos clubs tenien fins llavors sis títols cadascun.

El Camp d’Esports es va omplir en la final de la Copa Catalunya del 2013 entre Barça i Espanyol.

El Camp d’Esports es va omplir en la final de la Copa Catalunya del 2013 entre Barça i Espanyol.SEGRE

tracking