SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Rivas: “Demostraré a qui dubta de mi que s'equivoca”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter del Lleida Esportiu Diego Rivas va sortir ahir al pas de les crítiques en els últims partits pels gols encaixats i va assegurar contundent que “demostraré als que dubten de mi que s’equivoquen”. Rivas va dir estar “molt tranquil amb el meu treball”, malgrat que el club ha incorporat el porter internacional uruguaià sub-20, Santiago Mele, que avui ja s’entrenarà amb la plantilla, i que està també a punt de concretar la tornada d’Álvaro Campos, aquest sí un porter amb lideratge i qualitat com per disputar la titularitat al gallec.

“Això és futbol i rebrem el nou porter de la millor forma. La meua intenció és quedar-me al Lleida. Em queda un any i mig de contracte i tinc plena confiança en les meues possibilitats. La veritat és que tots hem de donar una mica més i jo el primer”, va admetre en aquest sentit Rivas.

Sobre el rival de diumenge, el Penya Esportiva, Diego Rivas va afirmar que “només ens val la victòria si volem ser a dalt. Tenim un dèficit de punts que hem de retallar i anirem a jugar a Eivissa amb la intenció de sumar els tres punts”.

Un altre jugador de la plantilla que es va pronunciar ahir és Javi López, que no està tenint minuts últimament i podria estar també en la rampa de possibles sortides per donar entrada a un altre reforç. I és que el Lleida busca un jugador de banda per on es mou Javi López i s’ha interessat per Abel Molinero, de 28 anys, que ahir mateix va rescindir el seu contracte amb el Múrcia. Format al planter de l’Atlètic de Madrid, ha disputat un total de 630 minuts oficials amb la samarreta grana entre Lliga i Copa del Rei i ha marcat un gol.

Preguntat sobre la seua continuïtat, Javi López va assenyalar que “he parlat amb l’entrenador d’aquest assumpte, però per la meua part continuaré treballant per tenir la meua oportunitat. Em trobo molt a gust aquí a Lleida malgrat que ara no estigui jugant tant com voldria. Potser sí que estic una mica assenyalat per la mala ratxa que ha tingut l’equip, però el meu cap només pensa en el Lleida”.

Rivas: “Demostraré a qui dubta de mi que s’equivoca”

Rivas: “Demostraré a qui dubta de mi que s’equivoca”SEGRE

Rivas: “Demostraré a qui dubta de mi que s’equivoca”

Rivas: “Demostraré a qui dubta de mi que s’equivoca”SEGRE

tracking