SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida acumula onze derrotes, set al Barris Nord

L’Actel Lleida ha perdut 7 partits dels 11 que ha disputat a casa aquesta temporada || De les 9 victòries que acumula, 5 les ha aconseguit com a visitant

Miki Feliu va ser dels pocs que van mantenir una bona línia en el partit davant de l’Osca.

Miki Feliu va ser dels pocs que van mantenir una bona línia en el partit davant de l’Osca.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la derrota encaixada dimarts davant de l’Osca, l’Actel Força Lleida ja n’acumula onze en el que va de temporada, de les quals set les ha rebut al Barris Nord. Que el coliseu lleidatà ja no és un fortí és una evidència, i és que l’equip de Borja Comenge ja ha perdut a hores d’ara un partit més que en tota la campanya passada al seu feu –van ser sis derrotes–. Aquests números com a local (quatre victòries i set derrotes) contrasten amb la trajectòria que porta com a visitant, en la qual el saldo és positiu.

Acabada d’estrenar la segona volta, l’Actel ha aconseguit més victòries –cinc– que derrotes –quatre– quan juga lluny del Barris Nord, la qual cosa li ha permès pal·liar la seua feblesa a casa i mantenir-se a prop de les posicions de play-off.

Feliu i Martí neguen que l’equip surti pressionat a casa, encara que reconeixen que falta regularitat

La plantilla lleidatana reconeix que a casa no juga igual, o almenys no manté una regularitat, però nega que sigui per la pressió de jugar davant del seu públic. “No tinc aquesta sensació, encara que és cert que aquest any estem guanyant més fora que a casa, la qual cosa és una llàstima perquè són els partits al Barris Nord els que hauríem d’assegurar”, apunta Miki Feliu, que sí que reconeix que “de vegades hem pecat d’excés de confiança, especialment quan hem vingut d’encadenar diversos partits guanyats, com ens va succeir davant del Castelló. Crec que l’última derrota davant de l’Osca va ser més per un tema físic, ja que veníem de jugar dissabte, de viatjar diumenge i gairebé sense descansar i això al final ens va passar factura, perquè el cap ens deia una cosa però les cames no arribaven”, va assegurar.

En els mateixos termes es va pronunciar Marc Martí. “El partit davant de l’Osca va estar condicionat pel tema físic, encara que no ha de ser una excusa per la derrota. Personalment no crec que sortim pressionats a casa, encara que els resultats així ho confirmen. Hem de ser més consistents i regulars quan juguem al Barris Nord, perquè si el que volem és arribar lluny, hem d’assegurar els partits de casa”, va indicar.

tracking