SEGRE

L'Espanyol denuncia Piqué i Busquets davant d'Antiviolència

El club blanc-i-blau també ha denunciat els càntics d’una part de la Grada d’Animació del Barcelona

Gerard Piqué protegeix la pilota davant de Leo Baptistao.

L'Espanyol denuncia Piqué i Busquets davant d'AntiviolènciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol ha escrit una sol·licitud a la Comissió Antioviolencia perquè investigui els càntics del Camp Nou contra l’equip, així com les declaracions dels blaugrana Gerard Piqué i Sergi Busquets després del partit, segons ha informat l’entitat en un comunicat. Piqué es va referir al club blanc-i-blau en repetides ocasions com a "l’Espanyol de Cornellà".

"Qualsevol manifestació en to clarament despectiu cap aquestes ciutats (.../...) flirtegen molt perillosament amb actituds xenòfobes i que, en tot cas, generen clarament violència i intolerància", ha afirmat l’Espanyol.

L’entitat ha recordat que la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i l’estadi de Cornellà-El Prat estan ubicades en l’àrea metropolitana de Barcelona. "Estan formades majorment per famílies treballadores i lluitadores, amb arrels familiars a tot Espanya i en altres països (.../...)", han postil·lat.

Respecte a les paraules de Sergi Busquets, en les quals va afirmar que l’Espanyol havia celebrat la victòria de l’anada com el passi a semifinals, l’Espanyol ha asseverat que "és inconcebible que un esportista manifesti que un rival no pot celebrar una victòria, aconseguida amb esforç i en bon combat."

Finalment, el club blanc-i-blau ha denunciat els càntics d’una part de la Grada d’Animació del Barcelona: "Odi a l’Espanyol", "Mort a l’Espanyol", "Periquitos bastards", "Pericos, sou dels xinesos", "Perico, recorda, ets una merda" o "Fills de puta de l’Espanyol".

tracking