SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Aitor, tres setmanes de baixa per un esquinç de genoll

Iván Agudo es desvincula del Lleida i s’incorpora al Recreativo de Huelva

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que el lateral dret Aitor Núñez estarà entre dos i tres setmanes de baixa per un esquinç al genoll que es va produir durant el partit davant del Peralada. Una baixa per a la qual no hi ha un recanvi específic a l’equip i per això és una de les opcions que estava buscant el club en aquest mercat hivernal. Ara mateix el Lleida té diversos fronts oberts per a diverses demarcacions. El porter Álvaro Campos, el defensa Román Golobart, l’extrem Abel Molinero i el davanter Pol Roigé són alguns dels jugadors amb qui negocia el club, encara que és probable que no es resolgui res aquest cap de setmana. Queden pocs dies perquè expiri el termini de fitxatges, dimecres vinent, dia 31, i la direcció esportiva del Lleida treballa sense pressa ni pausa.

El tècnic Gerard Albadalejo assegurava ahir que “es treballa amb absoluta tranquil·litat veient les opcions que tenim per reforçar l’equip. El club sempre treballa per millorar i així ha estat tots aquests anys. Forma part d’una categoria com la Segona B on sempre hi ha moviment de jugadors”.

D’altra banda, el davanter Iván Agudo ha causat baixa en el Lleida i s’ha incorporat al Recreativo, cedit igualment per la Cultural Leonesa. És la segona baixa després de la de Carlos Lázaro, que permetrà al Lleida cobrir-la amb un reforç.

Albadalejo desconfia de l’únic rival que ha vençut el MallorcaGerard Albadalejo va advertir ahir en roda de premsa que el partit de demà diumenge al Camp Municipal d’Esports d’Eivissa davant el Penya Esportiva Santa Eulària serà un duel de “màxima dificultat” i, en aquest sentit, va recordar que “el Penya Esportiva ha sigut l’únic equip capaç de derrotar el Mallorca”.

Iván Agudo, en el partit davant del Mallorca.

Iván Agudo, en el partit davant del Mallorca.LLEONARD DELSHAMS

tracking