L'ICG Lleida trenca la seua mala ratxa amb una gran victòria a Igualada (1-4)

L’ICG Lleida Llista ha trencat aquesta tarda la seua mala ratxa de cinc partits seguits sense guanyar en l’OK Lliga (quatre derrotes i un empat a casa la passada setmana contra el Lloret) amb una gran victòria a la pista del Igualada, a qui ha derrotat per 1-4. Els jugadors d’Albert Folguera han consolidat la seua victòria en una gran primera part. Malgrat que els locals encaraven el partit amb ànim de revenja després que els llistats els haguessin eliminat de la Copa CERS, l’ICG els ha superat de cap a peus ja des de l’inici. Jordi Creus ha estat el seu estilet i ha marcat els dos primers gols, als quals s’ha afegit un altre de César Candanedo que ha posat el 0-3 al marcador amb què s’ha arribat al descans. En la segona part, els llistats han sabut nadar i guardar la roba i han acabat sentenciant el partit amb un gol de Darío Giménez. El Igualada només ha pogut maquillar el marcador amb el gol d’honor.

Amb aquesta victòria, l’ICG suma 28 punts i se situa provisionalment sisè en la classificació, superant el seu rival d’aquesta tarda, a l’espera del resultat del Vendrell.