SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El València, rival a semifinals

El Barça jugarà el primer partit al Camp Nou dijous i la tornada es disputarà a Mestalla el 8 de febrer || “És un sorteig dur, un rival que està fent una gran temporada”, va dir Valverde

Philippe Coutinho durant l’entrenament d’ahir del Barça a la Ciutat Esportiva.

Philippe Coutinho durant l’entrenament d’ahir del Barça a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duel entre Barça i València serà l’eliminatòria estrella de semifinals de la Copa, que completa l’enfrontament entre Leganés i Sevilla. Els blaugranes, que jugaran la vuitena semifinal seguida, disputaran l’anada al Camp Nou dijous (21.30, Gol i Telecinco), mentre que el partit de tornada serà a Mestalla el 8 de febrer, també a les 21.30. El campió de les tres últimes edicions, el Barça, intentarà classificar-se per a una altra final, encara que per a això haurà d’eliminar un València que passa per un bon moment i és una de les revelacions de la temporada.

Ernesto Valverde va manifestar després del sorteig que “és un sorteig dur, contra un rival que està fent una gran campanya i el segon partit és a casa seua. És una semifinal i ens estem jugant el pas a la final i estem amb il·lusió de poder afrontar-lo. Qualsevol rival era complicat, però el València per la campanya que està fent potser una mica més. És un equip que es troba amb molta confiança, que juga d’una manera clara amb un gran contraatac, jugadors veloços que no et pots descuidar, una manera de defensar interioritzada i estan fent una excel·lent Lliga”, va afegir el tècnic.

“El meu objectiu no són els premis individuals, ni la Pilota d’Or ni la Bota d’Or ni cap”, va assenyalar

Per la seua part, Andrés Iniesta va manifestar que “qualsevol detall pot ser important i marcar una eliminatòria. Pensem a fer un gran partit a casa i intentar tenir una diferència al marcador i acabar l’eliminatòria allà amb un gran partit, és el que ens exigirà el València i hem d’estar preparats per a això”. “Volem estar a la final i no pensem en cap altra cosa”, va afegir el capità del FC Barcelona després del sorteig.

“Tant Coutinho com Yerry ja a l’estiu el club va intentar portar-los i no va poder, però sí ara al mercat d’hivern. Masche se’n va i ve aquest central per reemplaçar-lo i nosaltres estem contents que puguin estar amb nosaltres”, va manifestar sobre els reforços del Barça.

Preguntat per Valverde va destacar com de ràpid s’han adaptat els jugadors a la seua filosofia. “Va ser molt clar des del principi amb el que pretenia i ens vam adaptar ràpid a que demanava, que no era gaire diferent del que veníem fent. Ens hem fet forts defensivament i a l’hora d’atacar tenim jugadors de qualitat que resolen un partit”, va celebrar. A més, va negar tenir cap problema d’estar passant més per les rotacions.

tracking