SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Lafuente està ara al davant de Rubín de Celis”

Comenge diu que Albert es mereix jugar i “seria injust” que no ho fes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El debat sobre qui ha de ser el primer relleu de Jarred Ogungbemi en la direcció de l’Actel Força Lleida, si Marc Rubín de Celis o el jove del planter Albert Lafuente, està obert, si bé el seu entrenador, Borja Comenge, ho té clar: “No hi ha debat. L’Albert està millor que el Marc.” “Que en els últims partits no hagi tingut minuts no és perquè no valgui per jugar, sinó perquè si juga entenem que en aquest punt de la temporada estem sent injustos amb Albert Lafuente, perquè considerem que ha anat progressant i ara es mereix jugar, al davant del Marc”, va asseverar ahir en la roda de premsa.

El tècnic de l’Actel va reconèixer que la decisió ha sigut dura, però necessària. “A mi em fa mal prendre aquest tipus de decisions perquè no és el que volem. El que pretenem és veure qui competeix amb Jarred, perquè jugar més de 30 minuts per partit no és el que estava previst per a ell. Volem veure qui fa el pas endavant i menja minuts a Ogungbemi, encara que per això no cal que anoti més triples, perquè ja ens va bé que sigui Jarred el que anoti, sinó que les coses que ell no fa tan bé les faci un altre.”

Amb aquesta decisió, Comenge no vol obrir una lluita entre els dos del planter, sinó que tots dos guanyin protagonisme alhora. “El Marc no ha de competir amb Lafuente sinó amb Jarred, perquè el que volem és que ell jugui més i que l’Albert, si s’ho guanya, estigui en pista. Tenim tres bases i hem de ser justos i posar els que en cada moment estiguin millor. Estic convençut que el Marc està capacitat per fer-ho perquè ja ho ha fet, però no val que jo ho pensi sinó que ho ha de demostrar”, va afegir el tècnic de l’Actel.

A la plantilla li esperen avui deu hores de viatge fins a Lugo, on demà s’enfrontaran al líder Breogán.

El Cadí posa en joc avui la bona ratxa davant del campióEl Cadí la Seu visita aquesta tarda (18.00) la pista del líder i defensor del títol de la Lliga Femenina, el Perfumerías Avenida, que ve de guanyar la seua setena Copa de la Reina. La victòria sembla gairebé impossible, ja que les salmantines només han perdut un partit i encadenen onze triomfs. Les urgellenques, no obstant, també afrontaran el partit en bona línia, ja que no coneixen la derrota en aquesta segona tornada, en què han guanyat els tres partits disputats. Les de Bernat Canut, que tindran la baixa de la pivot Nogaye Lo, amb laringitis i febre, esperen treure profit del cansament del Perfumerías, ja que va arribar ahir del seu partit europeu.

Albert Lafuente (8) ha passat a ser la primera rotació d’Ogungbemi en els dos últims partits.

Albert Lafuente (8) ha passat a ser la primera rotació d’Ogungbemi en els dos últims partits.SEGRE

tracking