Nova gesta del Vila-sana d'hoquei en classificar-se per a la Copa de la Reina

El Vila-sana ha aconseguit classificar-se per a la Copa de la Reina d’hoquei sobre patins en la seua primera temporada en la màxima categoria estatal de la Lliga femenina. Les jugadores dirigides per Jordi Capdevila han aconseguit aquesta nova gesta, després de l’ascens a l’OK Lliga, després d’empatar en la pista del Cerdanyola en un emocionant partit. El Vila-sana va començar amb mal peu, ja que les locals han marcat el primer gol, però esperonat per la possibilitat d’anar a la Copa si com a mínim obtenia un empat, ha reaccionat i dos gols de la portuguesa Maria Vieira han donat la volta al marcador. Amb l’1-2 s'ha arribat al descans. En la segona part, el Cerdanyola ha marcat primer i ha posat les taules, però un gol de Victòria Porta ha posat de nou les del Pla per davant. Finalment, les locals han empatat a 3 a falta de 40 segons per a la conclusió del partit. Ja no hi ha hagut temps per a més, i les jugadores del Vila-sana han celebrat a la pista aquesta nova fita en la història del club. La Copa es disputarà a Vilanova i la Geltrú els dies 2,3 i 4 de març.