El Vila-real resol amb tres gols en vint minuts

La Reial Societat va reaccionar tard

Víctor Ruiz celebra el primer gol del Vila-real en el partit.

Víctor Ruiz celebra el primer gol del Vila-real en el partit.EFE

El Vila-real va aprofitar el seu bon inici, amb tres gols en els primers vint minuts, per doblegar per 4-2 la Reial Societat, que va reaccionar tard, de forma que els locals mantenen la ratxa positiva i els visitants es mantenen en una dinàmica adversa. L’inici del Vila-real va ser devastador i, al 5, Víctor Ruiz va rematar de cap amb facilitat un córner en l’1-0 i un error de Navas i Toño van propiciar el 2-0 de Fornals. Gairebé immediatament, una contra d’Ünal va ser resolta amb qualitat per Bacca en el 3-0. Tres minuts després, Llorente va escurçar distàncies de cap i va ficar la Reial en el partit, ja que es va convertir en el dominador del joc. La dinàmica es va truncar amb el gran quart gol local, que ja va ser massa per a una Reial que va poder escurçar la golejada amb Willian José.