L’Alpicat es deixa remuntar i cedeix un empat

Van desaprofitar massa ocasions

Ricard Casals intenta parar un llançament d’un jugador del Shum.

Ricard Casals intenta parar un llançament d’un jugador del Shum.MAGDALENA ALTISENT

El Lleida.net Alpicat va cedir ahir un empat davant del Shum Maçanet (4-4) després de desaprofitar moltes ocasions per ampliar el seu avantatge durant la primera meitat.

Els del Segrià van començar el partit millor i en el minut 2 ja van aconseguir obrir el marcador amb un gol de Serret. Tanmateix, els de la Selva aviat es van despertar i poc després van aconseguir tornar a igualar el marcador amb un gol de Vilares. D’aquesta forma, es van iniciar uns minuts de gran igualtat entre els equips, encara que finalment va ser l’Alpicat que es va tornar a avançar el 14’(2-1).

Després de la pausa, l’Alpicat va sortir molt més intens i aviat va prendre el control del joc. Amb aquest panorama va arribar el 3-1, obra de Ballestero. Els del Segrià van continuar dominant, encara que la falta d’encert va permetre al Shum empatar aprofitant dos rebots. L’Alpicat va aconseguir tornar a avançar-se a falta de cinc minuts per al final, però un penal en contra va acabar amb les aspiracions dels del Segrià, que van acabar cedint l’empat (4-4).