SEGRE

DEPORTES

“Mai es pot especular”

Valverde adverteix que la Lliga “no està guanyada” malgrat el gran avantatge que té el Barça || Coutinho podria estrenar titularitat davant l'Alabès i Yerri Mina pot tenir els primers minuts

Yerry Mina, Leo Messi, Luis Suárez i Paulinho, durant l’entrenament d’ahir.

Yerry Mina, Leo Messi, Luis Suárez i Paulinho, durant l’entrenament d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va advertir ahir que en el futbol “no es pot especular” amb l'avantatge adquirit i va recordar que un dels seus objectius és “no deixar entrar aquests corrents optimistes que et diuen que tot està guanyat”. “En el futbol, sobretot en l'entorn, sempre es va a màxims: o guanyes o perds, o surts de la taula o ets un desastre absolut. Per això cal recordar sempre que no està tot guanyat. No s'han de tenir distraccions i si ens plantegem els partits com fins ara som un equip molt difícil de batre”, va dir.

En aquest sentit, el tècnic va insistir que el Barcelona “no ha de fer comptes” ni especular, per la qual cosa avui davant de l'Alabès alinearà un bon equip davant un conjunt que viatja per guanyar, com ho va fer l'any passat. Preguntat sobre si hi haurà més canvis a la plantilla després de les arribades del brasiler Philippe Coutinho i el colombià Yerry Mina, i les marxes de Mascherano i Rafinha, Valverde suposa que no. “És possible que algun més, però no ho sé, no ho puc assegurar”, va comentar el tècnic, que va admetre que pot introduir canvis a l'equip. “Si faig canvis no és pensant que la nostra renda a la Lliga és suficient, perquè si pensem així la renda pot anar minvant”, va indicar.

Coutinho i Mina també van centrar part de la intervenció del tècnic blaugrana, ja que tots dos van entrar en la llista de convocats per primera vegada a la Lliga. “És possible que Coutinho pugui ser titular, ja ho veurem”, va dir el tècnic. Quant a les possibilitats del central colombià Yerry Mina i de les seues opcions de jugar aquest diumenge fent parella amb Gerard Piqué, Valverde va comentar que “té possibilitats” de jugar, però va aclarir que no pot assegurar que ho faci. “S'està emmotllant a l'equip i als nous companys. Està entrenant-se bé i esperant que l'entrenador li doni l'oportunitat”, va assenyalar el Txingurri.

tracking