SEGRE

Un Lleida sense gol no passa de l'empat a zero al camp del penúltim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu no ha passat aquest migdia de l’empat a zero en el camp del Penya Esportiva de Santa Eulària d’Eivissa, penúltim en la taula classificatòria. I els de Gerard Albadalejo encara poden donar-se per satisfets pel punt aconseguit, perquè en un partit amb molt poc joc d’atac per ambdós bàndols|bans les millors ocasions han estat dels locals.

El primer temps ha començat sense gairebé aproximacions a les porteries fins que Valiente ho ha provat pel Lleida en el minut 20 amb un tret que ha sortit a prop del pal de la porteria local. Però el Penya Deportiva ha anat a més i en els minuts finals ha posat en un compromís al Lleida, especialment amb un rematada de cap ja en el temps afegit a què Diego Rivas ha respost amb una gran parada enviant la pilota a córner.

El segon temps ha començat sense canvis. Semblava que el Lleida anava a sortir cap a totes quan Juanto, que continua negat de cara al gol, ha creuat un excés un xut en el minut 49 i Jorge Félix ha tornat a tenir una altra ocasió en el 55. Però dos minuts després Diego Rivas ha tornat a salvar a l’equip en un mà a mà amb un davanter local. Albadalejo se l’ha jugat en el minut 63 donant entrada a dos davanters, Marc Nierga i Javi López, per Manu Molina i Juanto, però fins el final del partit el Lleida no ha tingut més ocasions que un xut alt de Javi López en el minut 70. Mentrestant, els locals han reclamat un penal enb el minut 67 i en el 76 han tingut una altra ocasió en un embolic en l’àrea. Amb aquest resultat, el Lleida continua imbatut en la segona volta, però els dos últims empats davant de dos equips de la zona baixa l’han tornat a deixar lluny de la zona del play off d’ascens.

tracking